Een leuk en informatief bedrijf.

Wat ik bestelde is keurig bezorgd en de informatie daarover is prima.

great experience

I got exactly what I ordered and the items were genuine and beautiful

Prima service!

Bestelling snel ontvangen en was goed verpakt.

Goede kwaliteit

Ik ontving mooie stenen, voelt goed

Snelle, goede service, levering.

De levering was snel en keurig verpakt. Erg tevreden.

Na mijn online bestelling heb ik de gekozen barnsteen snel en in prima staat ontvangen.

Voldoet volledig aan de verwachting

Van bestellen tot levering alles klopte.

Website overzichtelijk. Duidelijke en interessante informatie bij iedere steen/ fossiel/meteoriet etc. Makkelijk te doorlopen stappen bij bestelproces.

Prachtige knuffelstenen

Ik had 2kg mini knuffelstenen gekocht om 2 bokalen op te vullen en ze zijn prachtig! Gisteren besteld en vandaag al ontvangen. Alles was ook heel goed ingepakt dus topservice.

Uitstekende service

Prachtige steen ontvangen!

Mooie edelstenen

Erg tevreden

goede service

Goede service contact exelente. Bedankt Carlos

Precies wat ik hoopte

Prachtige ammoniet, snel geleverd

Regelmatig bestel ik artikelen bij De Barnsteenspecialist en iedere keer ben ik blij met de snelle bezorging en de mooie producten.

Good

Delivery on time

Snel ,hulpzaam en kwaliteit is uitstekend. Bijzonders stenen. Sommige zijn elders moeilijk te krijgen. Zou het iedereen aanbevelen

Kwaliteit en snelle levering

Webshop is zeer betrouwbaar inzake kwaliteit en levering

Prima service Klant vriendelijk aan de telefoon Goed product geleverd

mooie steen

Ik trof een mooie boulder opaal aan, helaas zitten er geen kleuren op en is hij helemaal bruin. Maar hij werkt goed, want ik ben nu na een paar dagen een stuk opgewekter.

Fijn product

Snelle levering en mooi product

snelle levering, prachtige hanger

Ik ben erg blij met de prachtige moldaviet hanger. De levering verliep snel en naar tevredenheid. Perfect!

Heel tevreden

Mijn bestelling was snel geleverd en heel goed ingepakt. Er zat ook een mooi cadeautje bij. Fijne ervaring!

Echte moldaviet

Eerst een moldaviet hanger gekocht, daarna nog eens een moldaviet hanger en steen. Moldaviet wordt erg veel vals aangeboden, dus met moet echt goed zoeken naar betrouwbare leverancier. Je kan bij de barnsteenspecialist de stenen goed bekijken en uitvergroten voordat je ze bestelt. Mooie niet na te bootsen kenmerken zoals langwerpige luchtbellen en gesmolten kwartsformaites zijn aanwezig aan de drie moldavieten die ik tot nu toe heb besteld.. De spirituele kracht van de moldaviet is ook duidelijk voelbaar.

Zeer positief

Bestelling snel ontvangen, netjes verpakt. Mooie stenen

Snelle service, mooi materiaal

Als kindercoach wil ik graag mijn coachees iets moois meegeven. Mijn oog viel op een zak met knuffelsteentje. Precies wat ik wilde hebben. Het staat prachtig in het schatkistje wat ik heb en de coachees vinden het geweldig. Mooi materiaal, heel blij mee en razendsnel bezorgd. Dank!

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren