Was snel geleverd! Goede kwaliteit. Klantenservice is ook top! Hele aardige mensen. Ik zal hier zeker weer wat bestellen.

Keurig verpakt, mooie stenen!

Een prachtige barnsteen...mooi geslepen.

Ik ben heel blij met de barnsteen. Gelukkig dat ik jullie heb gevonden.

Th necklace is good

It was a really nice necklace and came on time

Snel en goed!

Een moldaviet steen gekocht, zoals beschreven en erg snel verstuurd. Goed en stevig ingepakt. Heb hem nu 2 weken en ik ben er erg blij mee.

Snelle bezorging en prachtige stenen

Er was hele snelle bezorging en duidelijke communicatie. De knuffelstenen die ik heb besteld zijn prachtig.

Geweldige kwaliteit en snelle verzending

Altijd goede, snelle service en de producten zijn altijd van too kwaliteit. Goed verpakt en kan je bestellen traceren als het geen brievenbus post is. 10/10

super mooie kwaliteit en krijg precies wat er staat top

Fijne kwaliteit mooie edelstenen

Snelle nette levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Goede omschrijving en formaat op de site te zien van de steen

De stenen voldeden aan mijn verwachtingen.

Alles netjes op tijd en goed verpakt ontvangen.

Mooi materiaal en snelle levering

Ik vond op deze online winkel wat ik zocht, mooi aanbod. Het geleverde was in goede staat, ook met echtheivdscertifaat daar waar gevraagd. Snelle levering, goed verpakt.

Betrouwbaar en snel!

Eerste keer dat ik hier besteld heb en ben nu bezig met mijn volgende bestelling. Je krijgt je bestelling snel & netjes verpakt. De steen die je ontvangt is precies de steen die je bestelt hebt (zoals op de foto wordt weergegeven).

Bijzondere objecten voor mijn bijzondere collectie!

Met stomme verbazing vandaag de neolithische pijlpunt ontvangen. Echt bijzonder om zoiets moois in handen te hebben dat 30.000 jaar oud is!! Het 2e ontvangen object: een Fulguriet uit de Sahara is ook zeer bijzonder!

Prachtige stenen

Goede producten

Netjes geleverd en mooie producten gekregen

Prima, vlot geleverd.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Favoriete winkel

Altijd goede kwaliteit, goede realistische prijzen etc. Super fijn dat meestal de losse crystallen/stenen op de site worden gezet zodat je exact weet welke steen je koopt.

Alles ging goed

Goede kwaliteit

Ik had een vraag over verzending die snel beantwoord werd. Hoewel de verzendkosten vrij hoog zijn, ben ik zeer tevreden over de levering en het product. Ik kom zeker nog eens terug.

Geloofwaardig

Moldaviet gekocht, heel kostbaar iets, kreeg er een mini microscoop met korting bij; als dit echt the real stuff is... super! Professionals bij de Barnsteen :) ty!

goed, bezorging was snel en alles ging soepel.

steen gelijkt de foto

Mooie service

Ik heb een paar fossielen voor mijn zoon besteld en het was er niet alleen binnen 2 dagen maar mooi in cadeauverpakking. Nog eens bedankt!

Kwaliteit en snelle levering

Uitmuntende kwaliteit en zeer snel geleverd .!

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren