Supersnel, goede kwaliteit

De aankoop is groter en mooier dan verwacht. Snelle levering en netjes verpakt

Pakje was er binnen drie dagen

Leveren op tijd, en je koopt daadwerkelijk wat je op de site aan klikt, top!

Online bestellen op de Barnsteen specialist werkt prima. De service is snel en goed. De producten zien eruit zoals op de afbeelding.

Tevreden met ontvangen producten

De fossielen die ik besteld heb zijn mooi en voldoen aan de beschrijving op de site. Heb een keer een mammoet bot besteld, was ook in perfecte staat.

Ja mooi .

Goed .

Blij met m'n bestelling ik kom zeker terug

super mooie stenen en betaalbaar.

Erg blij mee ga hier zeker vaker bestellen.

goede prijs kwaliteit snel verzonden zeer goed verpakt

goede prijs kwaliteit snel verzonden zeer goed verpakt

Betrouwbaar en mooie stenen

Prachtig product!

Mooie hanger met steen besteld en ketting. Zorgvuldig ingepakt en snelle levering. Ben zeer tevreden met het product.

Heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden over De Barnsteen Specialist omdat ze heel erg klantvriendelijk zijn en mij ook heel goed geholpen hebben met eventuele vragen.

Correcte, stipte afwikkeling, product conform verwachting.

Zie voorgaand,

Fijne webshop

Gevonden wat ik zocht, gemakkelijk besteld, zelfde dag verzonden en behulpzame en snelle reactie via mail. Zo hoort een online shopervaring te zijn!

Zoveel mooie, diverse, stenen voor een zeer redelijke prijs!

Heel veel leuke stenen!

Snel en zorgvuldig

Snelle levering, mooi product, precies wat ik verwacht en gehoopt had

Schitterende schatten voor de hele klas

Toch even dit. De mini-ammonieten vind ik echt wel klein. De rest super cool.

Ideaal om fossielen te bestellen

Een aantal keren bij De Barnsteen Specialist fossielen besteld. Door de duidelijke foto's van individuele fossielen kon ik een goede keuze maken. Vervolgens kon ik een verzendwijze kiezen, afrekenen en werd snel het juiste fossiel goed verpakt geleverd. Alles klopt: keuze individueel fossiel, keuze verzendwijze, gemakkelijke betaling, snelle verzending, goede verpakking.

Ik had barnsteen hangertjes besteld en retour

Ik had bij de barnsteen specialist barnsteen hangertjes besteld maar voor mijn museum was dit te klein ik heb het retour gedaan en kreeg netjes en snel het geld terug. Dus top.

Ben altijd tevreden na me aankopen

Bij de barnsteen weet ik wat ik koop en zonder dat ik bedonderd zal worden.

Alles ok

Snel, makkelijk, betrouwbaar. Ènig minpunt: het pakketje werd per luchtpost geleverd... m.a.w: het kwam over de poort gezeild gelijk de eerste vlucht van de wright brothers . Ik had zelfs de tijd niet om de parlefoon te beantwoorden of zoef! Airborne delivery ! Gelukkig levert u stevige kristallen die goed ingepakt zijn , ook een pluspunt voor u

Perfect!

Snelle verzending, goed verpakt. Mooie stenen, perfect. Bedankt!!

Snelle levering, makkelijk en overzichtelijk te bestellen

Snel gevonden wat ik zocht

Snel geleverd en goede kwaliteit!!!

Ik had een barnsteenketting en armband gekocht voor mijn zoontje die tandjes aan het krijgen is. Deze zijn heel snel geleverd, zijn heel mooi en hebben een goede kwaliteit. Zeer blij hier mee!

Beautiful stone and very quick shipping!

The Auralite 23 that I bought here is very beautiful, just as pictured, and I love it! Barnsteen Specialist shipped my securely packaged stone immediately and it arrived here in Germany quickly. Before I purchased this precious stone, I had a question about its weight and asked for picture from another perspective, but received no answer - this is the reason why I concidered giving only 4 stars instead of 5. I bought it anyway and don't regret it! Customers can rely on the photos and information given on the website. I recommend this shop, especially these powerful Auralites - the stone and the safe and quick shipping deserve 5 stars for sure! All the best for all of you :-)

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren