Mega mooi mega snel en topkwaliteit

Ik had contact opgenomen met de Barnsteen Specialist en kreeg snel en duidelijk antwoord. Verder snelle verzending en prima prijzen.

Heel erg goed

Mooi product, vlotte levering.

Mooie producten voor nette prijzen

Ik heb diverse dino fossielen en tanden besteld. Zeer tevreden over de levertijd(kort) en de kwaliteit van de bestelde producten. Kom zeker terug!

Perfect!

Perfect!

100%TOP

100%TOP

Ik ben een enorme dinosaurus fanaat en heb bij de barnsteenspecialist al een coproliet bestelt en die is goed aangekomen goed beschermt verpakt ook, en nu ook een spinosaurus tand gekocht en ben er heel blij mee en trots op, echt een top site.

Snel en betrouwbaar

Super mooie edelstenen, en super betrouwbaar!

mooie variatie en mooie kwaliteit

mooie variatie aan steentjes en mooie kwaliteit.

Snelle nette service

Mijn bestelling had ik snel in huis. Keurig verpakt. Prima geregeld

dure verzendingskosten

Snel verzonden, keurig verpakt en mooie kwaliteit!

Snel en goed

Helemaal prima. Bestelling snel binnen en precies als op de foto.

Klantvriendelijk

Ze hebben een probleem met de bestelling direct opgelost

Goede prijs, snel geleverd

Ik heb een assortiment stenen gekocht, fijn dat beschikbaar was en ik niet zelf alles uit hoefde te zoeken. De volgende dag werd het al geleverd.

I am looking forward for new experiences here.

All went great, pieces are having good quality , carefully packed and fast shipping. Beside that I found some rarities that I was searching for.

Niks op aan te merken. Heb nu een Dino tand (altijd al willen hebben) en een stuk van de Meteoriet uit de Barringerkrater. Goede kwaliteit / prijs verhouding. Bezorging kwam een dag later dan gehoopt, maar dat lag aan de vervoerder.

Leveren snel, mooie producten

perfect

Snelle levering, precies als op de foto's (eerlijke foto's ook, met die liniaal) mooie fossielen voor een eerlijke prijs, zeker een aanrader!!!

Snelle verzending van leuke producten

Mooie dinosaurus tand mogen ontvangen. De tand is goed verpakt en snel verzonden via brievenbus post. Al met al erg tevreden.

Goede levering. Mooie spullen. Goed verzorgd geleverd.

mooie stenen

mooi maar moeilijk in te schatten wat het formaat is

Snelle levering, producten prima

De geleverde producten zijn precies zo als op de foto, niet te duur en wel snel geleverd, ben dr blij mee.

Snelle levering, keurig verpakt

Vandaag besteld, morgen in huis. Artikelen zijn goed beschermd verpakt. Geleverde artikel is zoals beschreven op de site.

Zilveren hangertje los

Gelukkig steen terug gevonden Vorige hangers wel goed

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren