Levert het product zoals aangegeven.

Duidelijke communicatie: het op de hoogte houden van het proces.

Op tijd, met extra cadeautje

Prachtige stenen en uitstekende service

De kwaliteit is keigoed

snel en goed

prima om iets bij jullie te bestellen ik was wel aan het zoeken om een betere beschrijving van de metioriet

Snelle levering, leuke producten voor een leuke prijs!

Vlotte, vriendelijke service en redelijke prijzen.

Ik heb bij de debarnsteenspecialist.nl gevonden wat ik zocht en was daarnaast 'blij' verrast door het aanbod van o.a. mineralen. Helaas is het aanbod en diversiteit van de fossielen, op deze site, daarentegen wat minder breed. Graag zou ik ook wat meer informatie willen zien omtrent de vindplaatsen en achtergrond van de aangeboden producten. De betaling en verzending verliepen vlekkeloos.

Exact wat ik wou

Groot aanbod, de stenen die je kiest op foto zijn ook echt degenen die bij je thuis aankomen, en snel verstuurd. Dank je!

Snelle service. Prachtige producten. Goede aanbieding. Superblij met mini microscoop. Gaat een wereld open. Vonny

Hele mooie producten!

Nu een aantal keren bestellingen gedaan bij de barnsteen specialist en alle keren hele snelle levering. Kwaliteit van de stenen is telkens heel erg goed! Productfoto’s op de site laten nauwkeurig zien hoe de stenen er uitzien zodat ze bij levering ook steeds aan onze verwachting voldeden.

Altijd mooie edelstenen voor een goede prijs.

Reeds lange tijd bestel ik mijn edelstenen via de Barnsteen specialist. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Altijd netjes en stevig verpakt. Ik ben dan ook zeer tevreden over manier hoe de Barnsteen specialist met mij als klant omgaat.

Geweldig, beste winkel waar ik tot nu toe iets heb gekocht.

Het betalen was zeer makkelijk. De service was makkelijk en duidelijk. En het product is op de juiste datum aangekomen. Ik ben superblij met deze winkel. Ga zo door.

Mooie producten, prima service

Je vindt er altijd wel een mooi steentje of sieraad , en de service en levering zijn prima! En dat alles voor een eerlijke prijs

Net niet

Had twee helfde van (ik dacht de zelfde) geode besteld helaas lijken het toch twee helfden van aparte geoden te zijn Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle bezorging, keurig en zorgvuldig verpakt !

heel erg blij met gekochte object, de snelle levering en zorgvuldige verpakking !

Snelle verzending, goede prijs

Ik vond het bestellen snel en gemakkelijk gaan. Ook kreeg ik netjes de beloofde e-mails en updates per e-mail. De verzending én levering waren heel snel. De verpakking was prima en de inhoud was goed goed beschermd. Er zat nog een leuke kortingscode bij voor een volgende bestelling. Ik bestelde twee armbandjes (Barnsteen en gele jade). In de omschrijving staat dat ze elastisch zijn en dat zijn ze ook. Ze zijn prettig te dragen en heel mooi. De enige minpunten zijn dat ik het elastiek wat mager vind; ik ben bang dat dat snel zal knappen, plus de gele jade armband is in het echt minder geel dan op de foto, meer wit en bruinig. Desondanks zou ik weer bestellen. Dit was overigens reeds mijn 2e bestelling - de vorige keer bestelden we fossielen.

Breed en bijzonder aanbod, goede prijzen

Alles keurig verpakt en op tijd ontvangen. Exact de producten gekregen die op de foto's stonden.

Producten precies zoals op de foto

Producten ook heel snel verzonden en snel in huis

Mooie ketting en snelle levering

Uitstekend!

Prima eerste ervaring met De Barnsteen Specialist. We hebben 2 dino tanden besteld die volledig volgens afspraak in goede staat zijn bezorgd. We zijn gedurende het bezorgtraject steeds goed op de hoogte gehouden. Het product voldeed volledig aan de verwachtingen. Geen twijfels dus, we zullen hier zeker nog eens winkelen.

Mijn ervaring is uitstekend.

Van verpakking tot versturing, van prachtig product tot attente behandeling maakt het tot een uitstekende ervaring.

Snel levering

Snelle levering en producten zijn mooi en goed beschermd.

Prima, vlotte afhandeling, goed product, kortom: tevreden!

De bestelling ging precies zoals ik had gewild.

snel verzonden, byzonder goed verpakt, producten gelijk online foto`s

snel verzonden, byzonder goed verpakt, producten gelijk online foto`s

doen wat beloofd wordt

Hetgeen dat aangeboden van de foto heb ik daadwerkelijk ook ontvangen en snelle levering

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren