Prachtige stenen gekregen

Het leuke van dit bedrijf vind ik dat je heel veel stenen specifiek kunt uitzoeken. De steen die op de foto staat, is de steen die je besteld. En ze waren echt prachtig!

Snelle verzending

Ruim aanbod, betaalbaar en snelle reactie. Ook bij een vraag nadien nog over de betekenis van de stenen, gelijk antwoord.

Dik in orde

Bestelling eenvoudig, snelle levering.

Perfect!

Product zoals omschreven, duidelijke website, snel geleverd, keurig verpakt, dik tevreden!

Edelsteen besteld met koord en netjes verpakt ontvangen

Mijn bestelling heb ik in goede orde ontvangen. Men had echter per ongelijk een verkeerd soort barnsteen in mijn bestelling gedaan, maar na mail contact te hebben gehad waren ze bereid om het om te ruilen voor het barnsteen dat ik had besteld. Ze zouden iets meer sturen ter compensatie van de verzendkosten van het terug sturen van het verkeerde artikel dat ik had ontvangen. Leuk. En bedankt.

Altijd goed wat ik bestel bij jullie

Mijn verwachtingen waren hoog en toch is het weer Gelukt om die waar te maken

Mooie producten, duidelijke website en uitstekende snelle verzending!

De barnsteenspecialist heeft een heel duidelijke en informatieve website met mooie foto's van de verschillende stenen etc. Je weet wat je koopt en dat ontvang je dan ook. Een uitstekende snelle verzending en zeer goed verpakt. Al met al zeer tevreden!

Perfecte webshop-ervaring voor mineralen, fossielen en kristallen

Uitgebreide webshop met duidelijke informatie en foto's van de aangeboden items. Regelmatig een promo-actie. Snelle levering, goed verpakt en elk stuk gelabeld.

Mooie stenen, perfect verpakt, snel geleverd

De stenen zijn net zo mooi als op het plaatje. Fijn is de cm die erbij staat, en af en toe de vermelding van het gewicht waar dat nodig is.

Mooie spulletjes en interessant, goede service

Een goede ervaring met deze winkel/site

Snel en zeer mooie producten.

Ik ga zeker vaker bestellen, goed ingepakt zodat de producten niet beschadigen.

Snelle verzending, goede communicatie, object zoals beschrijving. Zal zeker terug bestellen.

perfect

ik had mijn bestelling binnen 24 uur in huis en alles wat ik besteld had was precies hetzelfde als wat ik kreeg. ik ben heel tevreden.

Great response would use again

Would definitely use this company again. Brilliant quality items. Packaged up well.

perfecte bestelling en super snelle service

had een aantal doosjes haaientanden besteld voor een project met kinderen. de site gaf aan wat er allemaal in zou zittten en deze klopte precies met mijn bestelling. ben er heel blij en content mee.. en heb inmiddels al 10 kinderen heel erg blij gemaakt met de haaien en rogge tanden. fantastisch

Uitstekende service

Super service, ondanks eigenlijk geen garantie op de sluiting bij een barnsteen armbandje van onze dochter, toch een nieuwe toegestuurd gekregen. Sneller levering en altijd netjes verpakt.

Fijn dat er zo'n webshop is in Nederland

Ik bestel al een tijdje bij de Barnsteenspecialist.nl / Meteoriet.eu. Alle items zijn eerlijk geprijsd zodat er voor de kleine beurs ook mooie items te vinden zijn. Tevens is de verzending prima altijd razendsnel en alles wordt met zorg verpakt. De klant staat echt centraal, respect! Er zijn niet veel sites te vinden in Nederland waar je dit assortiment kan vinden om je verzameling aan te vullen om compleet te maken. Ik hoop dat deze website er nog jarenlang zal zijn.

Snelle levering, prachtige edelsteen, ik heb er ook gelijk een hanger van besteld

Ik raad de Barnsteenspecialist zeker aan!

Snelle levering, goed product!

Snelle levering, goed product!

Zeer snelle service

Mooie producten.Goed verpakt en snel bezorgd.Mvg Linanne

Great products and fantastic service!

Great quality and authenticity of products, as well as fantastic service! Thank you very much

Mooie grote steen ontvangen

Snel ontvangen , mooiegrote steen

Heel erg tevreden

Dank u wel voor alles ik ben super tevreden over de hele lijn.

Ben erg tevreden met mijn bestelling

Mooie fossielen en stenen ben zeer tevreden over de bestelling veel dank W.P Boer.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren