Snel en goede service

Snel en goede service

Voor herhaling vatbaar

Goede service, na mijn bestelling moldaviet vergeten mijn certificaten te kopen; heb ze nadien nog probleemloos kunnen bijbestellen. Ook de artikelen zelf waren top!

Mooi product

Mooie ketting voor mijn dochter gekocht en snelle levering!

Snelle levering.

Een erg snelle levering en gebruiksvriendelijke website.

Snelle levering, goed verpakt

Ik bestelde een fossiel van de Knightia, goed en veilig ingepakt, en netjes snel geleverd. Eerlijke prijzen!

Prachtige steen , de steen zoals afgebeeld op de website, krijg je ook toegestuurd (Wat bij vele sites niet zo is)

Heel mooie stenen, zorgvuldig ingepakt en heel snel geleverd

Ik ga hier vaker bestellen!

in een woord perfect

goede service, snelle levering, top!!

Twijfel over echtheid

Mijn piramide van shungiet gaf zwart af.. normaal mag dit toch niet ?

Snel en goede kwaliteit

Ik had het snel in huis, compleet en keurig verpakt. Stenen had ik ietsjes groter verwacht, maar dat is ook lastig in te schatten via een foto. Mooi en compleet.

Ik vind het een goeie winkel met duidelijke instructies en snelle levering!

Ik vind jullie winkel heel goed en je kan er leuke dingen halen. Ik heb al een aantal bestellingen gedaan en zover nog altijd zeer tevreden over alles! Ik kijk ook elke dag wel een keer op jullie site voor nieuwtjes. Ik vind het erg leuk om fossiele te verzamelen en daarom ben ik nog niet uitgekeken op jullie site hahaha. Jullie verkopen leuke dino tanden en heb er al een aantal, maar wat ik wel klein beetje jammer vind is dat er niet heel veel verschillende soorten dino's heb. Had misschien nog wel een paar meer soorten willen zien op jullie site zoals b.v. Tyrannosaurus tanden, Triceratops tanden! Diplodocus en Brachiosaurus tanden, Parasaurolophus tanden, Stegosaurus tanden en misschien zelfs Velociraptor tanden zou erg leuk zijn! Verder heel tevreden en hoop voor de toekomst misschien meer soorten te mogen zien. Alvast bedankt en voor alle service zover!

Geweldige website met een gevarieerd aanbod, goeie service en snelle levering!

Dit is mijn favoriete website in heel Nederland. Ze hebben alles wat met fossielen en meteorieten te maken heeft voor een mooie prijs en met een snelle levering. Ik ben al enkele jaren tevreden klant en een groot deel van mijn collectie komt hier vandaan. In één woord: top!

Snel en duidelijk

Ze waren snel met verzenden en de informatie was heel duidelijk

Ben erg blij met mijn moldaviet!

Snelle levering en erg netjes met zorg verpakt!

Supersnelle levering, goed verpakt, goede communicatie.

Supersnelle levering, goed verpakt, goede communicatie.

Snelle levering, moie stenen en goed verpakt.

Snelle en deskunde service

Prettige ervaring met 'De barnsteen specialist'!

Prachtige exemplaren!

Ik ben zeer blij met de stenen die ik heb gekocht. De maat staat duidelijk aangegeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De stenen die ik heb gekocht zijn ook vrij goedkoop als je het vergelijkt met andere winkels (ze vragen makkelijk 25 euro voor een aquamarijn die ik hier voor 5 euro heb gevonden) De levering was snel en goed verpakt, je kan zien dat het met liefde gedaan wordt.

Mooi product en snelle levering

Makkelijk bestellen, duidelijke foto's, prima prijs en via een brievenbuspakje snel in huis. Top!

Eerlijk op alle manieren

The real deal voor een redelijke prijs, ook bij steensoorten waarvan de echte soort moeilijk te vinden is bij andere verkopers, of die ergens anders heel duur zijn. En die ene keer dat een vervalste turkoois zo goed was dat die door de controle glipte, (een ervaren specialist in een slijperij kwam hier pas achter nadat hij mijn steen doormidden had gezaagd,) kreeg ik niet alleen onmiddellijk mijn aankoopbedrag terug, maar haalde de eigenaar ook alle andere turkooizen van de site af.

Gewoon goed

Altijd nette levering en prima waar!

Snel bezorgd, met track en trace code. Producten zoals omschreven

Mooie edelstenen en goede service

Nu vele bestellingen verder is het eerlijk om te zeggen dat je de edelstenen die op de site staan ook echt krijgt. De kwaliteit is zeer goed en de bijbehorende prijs is goed. De leveringen zijn altijd degelijk verpakt en komen op het aangegeven tijdstip binnen. Ik ben dan zeer tevreden over de service en kwaliteit van de geleverde producten.

Heel tevreden.

3 fossiele tanden, microscoop en een bulkje barnsteen besteld. Kwaliteit is top. De foto van het object die je besteld zijn identiek aan het item die geleverd word. Goed en veilig verpakt tussen krantpapier en in gelabelde plastiek zakjes. Snelle levering. Supertevreden, zal seker nog bestellen in de toekomst.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren