Kwaliteit en service

Aankoop, bestel en levering dik in orde Het procut (4 fossielen) is werkelijk prachtig en in goede staat!

Super goed.. Snel geleverd.. Gunstige prijs

Mooie stenen van goede kwaliteit.. Snelle levering en zeer betaalbaar.. Bedankt ❤️

Super goed

Je krijgt wat je bestel. Het is goed verpakt. Zsl hun echt aanraden

Zeldzame en mooie producten voor een perfecte prijs. Site ziet er goed uit en is duidelijk gevormd en geschreven. Daarbovenop is de service ook altijd goed!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had nog niet eerder een meteoriet gekocht, dus had geen idee wat ik kon verwachten. Ben heel tevreden met de kwaliteit van de steen en de manier waarop het is verpakt. Heeft een mooie plek gekregen in huis. Ook heel tevreden over de snelle levering! Echt top!

Heel blij.

Mijn Moldaviet is erg mooi en was snel binnen.

De fossielen waren boven verwachting!

De levering was zoals aangegeven.

Grote keuze, reuze service

Grote keuze in allerhande stenen, snelle en correcte leveringen. Denken ook mee met niet standaard vragen. Prima service

Snelle levering, mooie producten

Zeer goede ervaring. De levering was snel en goed verpakt. De producten zijn erg mooi.

supersnelle levering, hoge kwaliteit

Gisteren in de namiddag besteld, deze ochtend voor de lunch al in huis, en dit in België! Twee mooie haaientanden gekocht voor een beginnende verzamelaar, de ik kan alleen maar goede dingen zeggen over de kwaliteit. De foto's op de website geven ook zeer mooi en duidelijk het item weer dat je wil kopen. Definitief een aanrader: ik kom zeker terug

alles optijd

goede aspraak en een goede service.

Nette en snelle levering

Was voor mij eerste bestelling bij deze firma, waarschijnlijk niet de laatste keer. 😀

Ik ben super blij met de edelopaal die ik besteld heb.

Tevreden

Artikelen voldoen aan verwachting, levering zoals beloofd

Wat je ziet is wat je krijgt heel fijn

Zijn elke keer prachtige Edelstenen

Zeer mooie stenen !

Snelle levering en zeer mooie stenen. Toppie!!

Mooi aanbod, goede prijs, snelle verzending

Mooie elestiaal amethist gevonden die ik elders niet meer aangeboden zag of voor een veel te dure prijs. Zeer blij mee, ook met de supersnelle verzending. 1 hanger (charoiet) viel veel dunner uit dan ik op de foto kon zien, jammer. Maar algemeen zeer tevreden na meerdere bestellingen.

Zeer tevreden.

Ik had een vraag over het product en kreeg zeer snel een mail met antwoord terug.

top!

Ik heb meerdere keren mineralen besteld, en iedere keer ben ik blij, dat ze er echt zo uit zien als op de foto! Er wordt niets getrukt. De informatie op de site is helder, verzending zorgvuldig en snel!

Geen problemen en vlotte levering.

Geen problemen ervaren en een vlotte levering. Mailcontact verliep prettig. Gewoon zoals het zou moeten zijn.

Met de barnsteen is goed

De steen is als verwacht , precies zoals het op de foto staat op de site .

Toppie is het

De barnsteen specialist doet wat hij zegt!

Prachtige kristal ontvangen

Heldere uitleg van de kristallen op de site en de blauwe fluoriet punt die ik heb ontvangen is werkelijk prachtig. Ik wil er continu naar kijken!

Top kwaliteit

Je krijgt wat je ziet, snelle levering, top kwaliteit.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren