Top kwaliteit en een snelle levering.

Prachtige kwaliteit en een snelle levering. Jullie zullen hebben mij als vaste klant erbij !

Mooie spullen en goede verzending

Fijne informatie op de website

I received my delivery quickly

I received my delivery quickly and the stones were in good condition.

Snel en goede kwaliteit

Ik was al enige tijd op zoek naar moldavite en ben erg tevreden nu ik eindelijk een steen heb gevonden met certificaat van echtheid. Na bestelling was het voor ik het wist al bezorgd en lag het op de deurmat. Ik ga hier vaker bestellen!

Snelle en correcte service, heel tevreden met mijn bestelling!

Je kiest op basis van hele duidelijke foto's (meetlatje bij elke steen ook), je betaalt een correcte prijs en op de website is álle info bij elke steen beschreven. Een echte aanrader!

products of excellent quality.

Attends with professionalism, very attentive attendant, excellent quality products.

Very good

Very fast reaction and delivery.

Snelle respons op vraag, snelle levering, goede ervaring !

Snelle respons op vraag, snelle levering, goede ervaring !

Sneller geleverd dan verwacht

Via een goede site snel bestellen en heel snel geleverd. Prima ingepakt.

Tevreden

Het pakket bestond uit 4 onderdelen, waarvan de trilobiet voor mij het belangrijkst was. Juist die zag er niet zo mooi uit en ik heb dat aangegeven. Direct daarna nam de verkoper contact met mij op en heb ik een mooi exemplaar gekregen. Fijn dat er serieus op mijn bezwaar werd ingegaan en mij tot een tevreden klant hebben gemaakt.

Snel, goede communicatie, prima prijs kwaliteit verhouding

Dank voor de snele levering van een mooi product, goed verpakt, prima communicatie, erg tevreden.

Mooi steen

Een prachtige steen hier zal onze dochter erg blij mee zijn. Snel geleverd!!

Ik heb het pakketje super snel thuis gekregen en het zijn echt prachtige stenen. Het is erg mooi dat je via de site ook precies je eigen steen uit kunt zoeken en niet ineens een andere vorm krijg

Snel geleverd en goede kwaliteit

Diverse bestellingen gedaan

Goede kwaliteit

100% positief

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering!

Snel, netjes, goede kwaliteit

Duidelijk wat de grootte van de mineralen zijn, wat je ziet krijg je ook. Netjes en goed verpakt en de kwaliteit is erg goed.

Snelle en goede service.

Na het bestellen kreeg ik het pakket binnen 2 dagen thuis. Het voldeed prima aan de verwachting.

What you see is what you get

Producten stemmen perfect overeen met de afbeeldingen op de site. Pakket werd zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Precies zoals omschreven op de site. Zeer snelle levering.

Prachtige stenen

Barnsteen specialist heeft prachtige stenen. Altijd goed en vlot geleverd.

Snelle vlotte levering van de bestelling en de stenen zijn diegene die besteld werden. Ze zijn zelfs nog iets mooier dan de foto's.

Prachtige seymchan hanger gekocht. Uitstekend verpakt in envelop en rap geleverd!! Top!

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren