Snelle en correcte levering.

heel tevreden

de duidelijke foto's van alles stenen vindt ik enorm prettig, dat je echt iets kan uitzoeken wat goed voelt. en je krijgt vervolgens precies wat je op de foto ziet. snelle levering en mooie prijzen..

Duidelijk en prima en goede levering

Uitstekend!

Deze eerste bestelling bij de Barnsteen Specialist is me ontzettend goed bevallen. Zeer snelle levering, goed verpakt, en de stenen zijn eerlijk waar haast nog mooier dan op de foto! En wat ik heel erg fijn vind, is dat je exact de steen krijgt zoals besteld en op de foto zichtbaar was. Ook erg blij met het neutrale zilveren kettinkje. Ik kom zeker vaker terug om te bestellen.

Was lekker snel in huis ondanks de december drukte.

Duidelijk in snelle levering

Hoe supper

Dus ik bedoel dat mijn bestelling dat je dat in een kartonnen doos mocht brengen dan kunnen ze dat langs de voordeur brengen voor de rest heb ik geen vragen meer merci he.......

Heel prettig

Mijn bestelling ontving ik zeer vlot. Goede communicatie over de status van de bestelling en wat op de website vermeld staat, ontvang je ook.

Goede kwaliteit, alleen bij de levering in plaats van nummers de namen van de stenen, zou handiger zijn.

Goeie kwaliteit snel geleverd.

Ik had een tand van een Carcharodontosaurus besteld. De geselecteerde tand had ik binnen 2 dagen in huis.

Mooie verpakking.

Mijn zoon was blij met de fossielen. Dus wie weet dat we in de toekomst nog meer gaan bestellen.

Prijs/ kwaliteits verhouding niet goed

Ik had verwacht dat het doosje waarin de spulletjes zitten, beter zou zijn bv een echt bewaardoosje met afsluitbare deksel.

Goed!

kwaliteit is goed, Snelle levering, product en en representatie foto's op de website komen overeen, geen onnodig plastic in pakket

Vlot ontvangen en veilig verpakt is alles in goede staat aangekomen.

Prachtige steentjes en hangertjes.

Snelle levering, steen was precies als op de foto.

Goede ervaring, betrouwbaar en snel.

Erg nette website met goede service en nette afhandeling van de leveringen. Goed verpakt en snel bezorgd.

Mooi product, snel en correct geleverd.

Bestelling voldeed geheel aan verwachting.

super service, snelle bezorging, zeer tevreden

Ik werd goed geholpen. Ik heb 2 bestellingen gedaan. Ze zijn samen gevoegd tot een pakket. Heel fijn dat mee denken. spullen waren snel binnen, zag er allemaal keurig uit. Goed verpakt. wij komen zeker nog een keer terug.

Super goede winkel.

Hele goede ervaring met de barnsteen specialist. Super snelle verzending. Mooi fossiel. Zal hier zeker weer bestellen.

Duidelijk, snel , mooie producten

Prettig en duidelijk

Kwaliteit/prijzen zijn hier in NL/Be het beste voor unieke gesteente te kopen online

Altijd een deftige aankomst van bestelde stenen en crystallen, unieke keuze van de schatten uit onze moeder aarde. Snelle aankomst, binnen enkele dagen in de post. Als je goedkoper wil zal het ali baba moeten zijn en zal het maanden duren voor het aankomt en daar heb je bovendien niet de makkelijke optie om snel te ruilen mocht het niet dat zijn wat je wou😂

Was exact wat ik had gehoopt.

Waren geen kleine steentjes maar mooie knuffelstenen. Mooie mengeling van soort en kleur. Zou zo weer bestellen Heel goede prijs <->waar .verhouding.

snelle levering, produkt naar verwachting

Goeie webshop!

Unieke producten voor een zeer redelijke prijs

Voor liefhebbers en enthousiastelingen veel keuze en unieke producten. Ook geweldig als cadeau. Snelle levering, duidelijke communicatie.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren