Prima afhandeling van mijn aankoop De reeks herhaalde mails over de waardering was echter minder

De Barnsteenspecialist is een fijne overzichtelijke webshop met een uitstekend assortiment!

snelle en goede verzending ruim aanbod in diverse prijsklassen goede informatie overzichtelijk

Mooie steen besteld

Mooie steen besteld voor een goede prijs. Snelle levering en goede service, een aanrader.

Prima afhandeling

Goed bestelproces, snelle afhandeling. Alleen het blijven zeuren om een beoordeling is erg vervelend. Nu ingevuld, maar dit zou een reden zijn om de volgende keer eerst ergens anders te gaan kijken.

Mooi

Mooie ketting

Top en eerlijk

Top en eerlijk

Geweldige shop!

Fijne winkel met mooie bijzondere spulletjes. Snelle levering en goede service. Echt een aanrader.

prettige ervaring

Heel tevreden met de aankopen en snelle verzending .

Kwalitatief prima

Beautiful stones and Crystals, and reliable customer service.

Very good web site, easy to navigate. Good an very interesting descriptions of the minerals and crystals, meteor and fossils, and their origins. When receiving the stones, always better than expected 👍🏻😊

snelle levering, goede kwaliteit

Mijn zoontje is erg blij met zn ketting. Of het ook helpt tegen doorkomende tandjes weet ik nog niet.

zeer mooie edelstenen

De bestelling is zorgvuldig verpakt ,en vlug geleverd

Goede producten, beschrijving kan duidelijker, werkt verder prima

Ik had de 40x vergrotende minimicroscoop gekocht, maar die bleek uitschuifbaar, er wordt alleen niet uitgelegd hoe je dit dan goed af kan stellen, als je hem niet uitschuift werkt hij perfect. Ook heb ik een kettinkje met een moldaviet hanger gekregen van mijn vriend afgelopen valentijn. Super mooi en het is een geweldig idee om iets (gedeeltelijk) buitenaards om mijn nek te hebben hangen:)

Uitstekende klantgerichtheid en snelle service

Na ik een bestelling had geplaatst, schoot me te binnen dat ik iets vergeten was. Ik heb de klantenservice een mail gezonden. Daar werd dezelfde dag, avond zelfs nog op gereageerd. De bestelling was nog niet weg dus het ontbrekende kon bijgevoegd worden. Middels een Tikkie kon ik het resterende bedrag voldoen en zodoende ontving ik een complete bestelling binnen 2 dagen.

aan te bevelen

Mooi object en snelle verzending

Super site voor een leuke prijs

Ben altijd zeer tevreden met de spullen die ik bestel.

snel en goed

Zeer goede service en snel.

Product uit het assortiment maar na contact met de klantenservice konden zij mij toch verder helpen. Ben erg blij met mijn producten.

Uiterst professioneel en betrouwbaar

Zeer goede ervaring met deze shop . Snelle levering , snel en professioneel contact ook via email. Een betrouwbare shop met de mooiste steentjes en meteorieten .

Geweldige service

Ik ben meer dan tevreden over De Barnsteen Specialist. Hele mooie producten, snelle levering en bijzonder klantvriendelijk.

Uitstekende producten, goed verpakt, supesnelle levering

Uitstekende producten, goed verpakt, supesnelle levering: van harte aanbevolen!

De bestelling meteen de volgende dag ontvangen. De bestelling was goed verpakt.

Alle producten die ik hierop heb gekocht zijn van goed kwaliteit en zien er uit zoals ze op de website staan + de levering zijn altijd op tijd en snel. Zeker en aanrader!!!

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren