De bestelling meteen de volgende dag ontvangen. De bestelling was goed verpakt.

Alle producten die ik hierop heb gekocht zijn van goed kwaliteit en zien er uit zoals ze op de website staan + de levering zijn altijd op tijd en snel. Zeker en aanrader!!!

Snelle correcte levering, goed verpakt. Ben er erg blij mee.

Prachtige webshop-ervaring in de wondere stenenwereld

Grote keuze met eerlijke prijzen. Alles wordt goed beschreven met de juiste groottes van mineralen en meteorieten. Aanrader! Héél snelle verzending! Goed verpakt!

Voelt ook heel zacht aan, heel tevreden

Heel mooie stenen. Komt overeen met de gekozen stenen op de website.

Top service!

Snel, duidelijk en helemaal blij met mijn bestelling :)

Awesome!

Our pendant is even better than in the pictures. Service and communication was great. Thanks!

snelle levering mooie producten

Tevreden over de geleverde stenen.

Good quality products

Good quality products

Prima service, vriendelijk en klantgericht

Heb nu drie keer iets besteld, na betaling de volgende dag al in huis. Je krijgt het artikel van de foto.1 keer was het doosje om de meteoriet in te bewaren kapot aangekomen en ik kreeg direct een nieuw doosje ( terwijl het helemaal niet de schuld van de barnsteenspecialist was, maar tijdens verzending kapot was gegaan )

Ik heb een kleine Moldaviet

Ik heb een kleine Moldaviet , het ie echt mooi ,en het belangrijkste ding is dat ik echt het energie van dat Moldaviet kan voelen , bedank dat er een echt ding is !

Prachtige stenen, snel verzonden!

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, alles was netjes verpakt, en precies zoals omschreven in de webshop! De foto's op de site waren al prachtig, maar in het echt waren de stenen zelfs nóg mooier! Ik ben er echt blij mee.

Ik deed een bestelling, ik kreeg heel erg snel de juiste artikelen. Artikelen voldeden volledig aan de verwachtingen en er zat zelfs een cadeautje bij. Het was goed verpakt en kwam sneller dan verwacht toe. Uitstekende service en kwaliteit. Zowel de producten als de diensten.

Prachtige sieraden en snelle levering

Snelle levering en mooie sieraden

Een echte goochelaar en onbeschoft

Slechte zaak hanteert deze man. Kettinkje voor mn baby viel gewoonweg van zn nek af. Na dit te hebben gemeld krijg ik 1. Verdediging alom en de bewering dat er aan getrokken is! Viel zo in ze schoot neer! 2. Een nieuwe voor 6.95 inkoopprijs zodat hij natuurlijk totaal geen verlies lijdt 3.ik zou het kettinkje al 2 weken in huis hebben, jazeker voor zn verjaardag en brak ie daarom af?! 4.hij goochelt goed met verzendkosten vraagt 3.95 en er staan voor 1.66 zegels op de envelop! Al met al was hij bot en zeker niet klantvriendelijk spelde mijn vrouw haar naam ook doodleuk 2x totaal anders. Heel ontevreden had ook mis kunnen gaan namelijk als zon ding zomaar afvalt in een baby ze schoot!

Zoals gewoonlijk 👍

Stenen van de foto zijn ook de stenen die ik gehad heb.

Zeer tevreden, snelle levering en prachtige stenen.

Mooie stenen, je kunt zelf kiezen welk product je wil. Zeer snelle levering, ene dag besteld, volgende dag geleverd.

Snelle levering. Mooie produkten.

Snelle levering. Mooie produkten.

Scherp en los slot

Helaas heeft mijn kind het in 1 ruk van zich los getrokken. Slotje is te simpel. Bij de ketting die ik eerder had ( en helaas kwijt ben) lukte datniet. Verder vond ik de randjes te scherp, ipv ronde kralen.

supersnelle levering van prachtige stenen!

ik kreeg mijn bestelling meteen de volgende dag al thuis bezorgd en de stenen waren prachtig!

perfect!

Snel geleverd, levering in onberispelijke staat

Simpel en goed

Alles is smooth gegaan. Mooi product ontvangen.

Keurige verpakking, snelle levering!! 🤗

Blij met het item, zoals omschreven!

Snel geleverd, goed verpakt. Netjes!

Voor het eerst hier een aankoop gedaan en ben zeer tevreden. Mooie kwaliteit edel shungiet uit Rusland. Bedankt team van de Barnsteen Specialist.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren