Snel en goed geleverd

Alles kwam goed en heel binnen. Vond het fijn dat je wat info onder het product kon vinden. Als ik later weer iets aan mijn verzameling wil toevoegen zal ik zeker kijken of ze hier mooie bijzondere stenen/fossiele hebben.

Ist okay

Die Lieferung war sehr schnell da. Aber eine Lieferung steht noch offen seit Montag.

Schnelle Lieferung

Das Produkt ist wie abgebildet und kommt sehr gut verpackt per Hermes an. 100%ige Weiterempfehlung.

Snel geleverd, prachtig materiaal.

Seleniet bakjes besteld. Mooi afgewerkt. Snel geleverd, heel goed verpakt. Oplaadstation. Voor een paar kleine steentjes of sieraden is het kleine bakje voldoende, ik zou zeggen, ga voor de grotere. Met beiden is ook niets mis ....

2 zeer mooie stukken gekocht voor mijn man voor Kerst. Snel geleverd zeer goed verpakt. Ook nog een potje kleine steentjes voor mijn dochter besteld zag er heel mooi uit. Duidelijke website beter dan al die veiling sites waar we normaal op keken.

Blij als klant

Tevreden over de producten die ik gekocht hebt, snelle levering!

Snel en goede kwaliteit

Het kwam erg snel al binnen, en ik heb 1 kg besteld, en heb netjes 999 gram gekregen!

Prima! Snel en keurig verpakt

Mijn aangekochte steen was keurig verpakt en snel verstuurd. Ik ben er blij mee

Geweldige klantenservice!

Ik had een trommelstenen mix besteld en gekregen. Mooie set stenen! Na sorteren van de stenen heb ik contact gelegd om te weten te komen welke stenen het precies zijn. Bart heeft me hierin perfect geholpen! Super bedankt!

Snelle levering, veel bijzondere objecten

Uitgebreide collectie, mooie edelstenen en wij hebben nu een setje fossielen besteld voor de spreekbeurt van dochter. Snelle service, volgende dag in huis!

Alkes volgens afspraak

Van bestelling tot levering zeer tevreden.

Goede producten en snelle levering

Na heel wat keuzestress toch uiteindelijk de producten naar mijn smaak gevonden. Op de site staat veel informatie over het product, zelfs een stuk geschiedenis. Er worden passende producten voorgesteld zoals de juiste maat doosjes en standaard. Het bestelproces is rechtlijnig en snel, evenals de levering. De producten waren netjes en goed stevig ingepakt, het gaat immers om breekbaar materiaal. Het was alleen weer een gehannes om de standaard in elkaar te zetten, maar dat ligt meer aan mij ;) Eenmaal in elkaar is de standaard goed stevig en goed passend.

Top producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Mooie producten en hele goede service! Aanrader!

Kwaliteit en goede service

Mijn zoons kregen een hele leuke schatkist vol met steentjes en was heel leuk ingepakt. Ze verzamelen steentjes en waren blij verrast

Kwaliteit en goede service

Mijn zoons kregen een heel leuk schatkistje vol met steentjes en was heel leuk ingepakt. Ze verzamelen steentjes en waren blij verrast

goedt verpakt snelle verzending

ik had de bestelde fossielen op de beurs in Rijswijk gezien(ik weet niet meer of het jullie stand betrof) maar toen niet gekocht met behulp van mijn dochter(die meer in de stenen zit)deze website gevonden tot onze tevredenheid de tweede bestelling is alweer geplaatst

goed verpakt snel geleverd

wij hadden de fossielen op de beurs in Rijswijk gezien( ik weet niet of dat op jullie stand was)en die vonden heel mooi dus mijn dochter ingeschakeld die zit er meer in en zo deze website gevonden wij zijn er zeer tevreden mee

goed verpakt snel geleverd

Hoge Braak 12