keurig volgens afspraak

Een bestelling gedaan, (donderdag) met de vraag of het 'snel' kon worden geleverd. De volgende dag de transporteur aan de lijn, dat hij maandag de stenen komt afleveren!!

De kwaliteit was top, ook in verhouding tot de prijs.

De klinkers waren van goede kwaliteit, vooral in verhouding tot de prijs. Ook omtrent de levering kon ik snel afspraken maken. Zeer aan te raden. Het enige nadeel dat ik heb ondervonden was dat ik niet kon betalen met Afterpay.

Geweldige service

Denken goed mee en snel geleverd

Afspraken nagekomen, alles op tijd en netjes geleverd

Dit zegt genoeg, super bedrijf

Uitstekende service

Snelle correcte levering. Ze komen hun afspraken na.

snelle service

De bestelling werd met behulp vag de kraan van de vrachtwagen bezorgd binnen de poort. Erg fijn!

Super service!

Snelle levering, Goed materiaal, mooie prijs, in een woord, top!

Communicatie vriendelijk maar slechte kwaliteit tegels

Goede communicatie, snelle levering, veel tegels aan de randen beschadigd. Tremico zeeuws bont tegels gekocht voor de voortuin en oprit en eind augustus 2020 gelegd. Na nog geen 2 maanden begint er op sommige plekken groene aanslag te verschijnen, eind november 2020 wordt het alleen maar erger. Sierned gebeld en foto's gestuurd en als antwoordt krijg ik te horen dat bomen en bladeren de aanslag kunnen veroorzaken.(Geen bomen in de tuin en weinig bomen in de straat.) In Februari 2021, na 6 maanden zijn het geen grijs/witte tegels maar groene tegels, een en al groene aanslag. Geimpregneerde tegels, denk het niet!!!!!!

Prima service en perfecte producten

Bestelde producten in prima staat geleverd door zeer vriendelijke chauffeur

Goede kwaliteit, snelle levering.

Makkelijk besteld, snel geleverd. Stenen zien er uit zoals op de foto’s

snelle levering, prima spul

Mooie aanbieding, heldere communicative!

Sierbestrating, stuk goedkoper, gratis bezorging, kunnnen alles, zand, stenen opsluitbanden, leveren, aanrader!

Top ervaring

Het was zeer gemakkelijk te bestellen en contact met de klantenservice was super. Leonie dank je wel voor alle hulp en het meedenken. Doordat de vorst opeens inviel was het niet mogelijk om op de geplande datum te leveren maar de nieuwe datum was zo geregeld. Alles netjes verpakt en kreeg een telefoontje van de Chauffeur dat hij eraan kwam. Kon niet beter. Dit is nog een service

Prima levering, correct geholpen.

Gewoon goed

Alles volgens afspraak geleverd.

Snel besteld en snel in huis

Na de bestelling kregen we al snel een mail met de leverdatum. Alles was duidelijk van tevoren dus je weet wat je kunt verwachten. Enige nadeel was dat de tijd van levering er niet bij stond dus het kan zijn dat je de hele dag thuis wacht op de levering. Wij hebben een dag van tevoren nog even gebeld om te vragen hoelaat de verwachting is dat ze langskomen. Gelukkig kregen we toen een tijdsbestek waarin ze zouden leveren.

Goede service en vriendelijke chauffeur.

Mooi op tijd en vriendelijke chauffeur.

Tegels en service naar tevredenheid!!

Gebeld met wat vragen voordat ik mijn bestelling heb geplaatst. Telefonisch erg goed geholpen. Daarna mijn bestelling geplaatst. Bij het ophalen zijn we ontvangen door iemand die alles had uitgelegd. Vervolgens heeft er iemand geholpen met laden en is gezamenlijk alles nagekeken op hoeveelheid en kwaliteit. Daarna werd nog een bak koffie aangeboden voor onderweg. Het hekwerk is van goede en degelijke kwaliteit. Al bij al op alle fronten een aanrader!

Bestellen en afleveren ging heel soepel en snel, top!

Duidelijke communicatie, nette levering op de juiste tijd

Zie bovenstaande

Snelle levering en aardige behulpzame jongen

Sierbestrating Nederland is een aanrader

Goede prijzen en komen afspraken na. Meerdere leveringen ontvangen en altijd volgens afspraak.

Goede service, duidelijke afspraken die worden nagekomen.

Top. Werken super mee. Wel jammer dat een relatief kleine nabestelling alsnog de vervoerskosten met zich mee brengt. Tips is dus ook daarom ruim te bestellen op de 10% extra waar je door verlies sowieso goed aan doet.

Goede prijs, snelle levering en duidelijke communicatie

Geleverd volgens afspraak, aardige chauffeur.

F B Deurvorststraat 43

7071 BG Ulft