Vriendelijke en behulpzame verkoper, levering volgens afspraak, kwaliteit zoals omschreven. Al met al ..... Top!

geweldig

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, over 100 m2 totaal geen breuk. goede prijs correcte bezorging, door zeer vriendelijke chauffeur. Zeer aan te bevelen.

Goede prijs/kwaliteit & snelle levering

we hebben de bestelling snel geleverd gekregen en zijn super tevreden over de kwaliteit!

vlot alleen het transport is duur

ik vind het jammer dat als ik voorstel om de meerkosten van een kleine vrachtauto te betalen dat ik dan gelijk het hele bedrag moet betalen ook al heb ik genoeg besteld om gratis verzending te hebben. hierdoor moest ik de pallets allemaal om dragen

Snelle levering conform afspraak

Door één veelzijdigheid van producten, kon ik alle gewenste artikelen bestellen en in één keer laten leveren. Gelverde producten hadden een goede kwaliteit en voldoen aan de verwachtingen!

in 2 delen geleverd en snel genoeg.

Zoals het hoort

Bestellen en het wordt bezorgd. Zo simpel is het. Later had ik nog een vraag, telefonisch snel bereikbaar. Al met al erg prettig.

Netjes alles volgens afspraak afgeleverd! Goede prijzen!

Blij met de stenen, maar de levering was matig.

Van te voren contact gehad over de levering en de plek waar de stenen gebracht zouden worden. Dit was ineens te moeilijk voor de chauffeur en heeft ons wat complicaties bij de gemeente bezorgd.

Betrouwbaar en een goede prijs

Een hoop klinkers en opsluitbanden besteld. Werd een dag eerder geleverd dan gevraagd. Hiervoor hadden ze van te voren eerst nog even over gebeld. Prima service zo. Wel braken de opsluitbanden redelijk snel terwijl ze wel 10 dik zijn. De stratenmaker vermoedde dat ze nog 'te vers' waren en niet goed uitgehard. Hoe dan ook. De oprit ligt er in en van de breuken zie je niets. Al met al positieve ervaring met het bedrijf.

Goed service

mooie tegels en perfect en goede service en snel bezoergd.

Goed en snel

Prima prijs-kwaliteit verhouding, goede materialen en snelle levering

snel en correct

Snel en correct

Levering en mooie stenen

Het zijn hele vriendelijke mensen.Als je belt, gaan ze gelijk kijken hoe laat iets komt. En bellen ze ook terug. Het enige minpuntje is dat de leverancier niet laat weten via de mail hoe laat ze komen. En moet jij steeds bellen terwijl je grote order plaats . Dat zou beter kunnen! Wij zouden hier weer bestellen prima stenen . Mvg

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering keurig volgens afspraak goed alternatief geboden bij niet leverbaar hout.

Goede duidelijke afspraken. Support was snel , behulpzaam en daadkrachtig.

Uitstekend.

Helemaal goed! 225 m2 trommelstenen keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt. De dame aan de telefoon is behulpzaam en staat je netjes te woord. Wij zullen vaker bestellen.

Prima. Vlotte service. Nabestellen geen probleem

Oke

Vlot geleverd na overleg op de juiste datum. Scherp geprijsd. Wel groot kleur verschil in de tegels. Wat afgeschrikt door de stickers op het pak dat je met verwerken automatisch akkoord gaat met het product. Helaas pas kleur verschil opgemerkt tijdens verwerken. Zelfde artikelnummer...maar ene pakket tegels echt licht grijs en de ander antraciet. geen contact meer over opgenomen... Maar toch erg jammer Ik zou in het vervolg niet meer kiezen voor online bestellen (en niet aanwezig zijn bij leggen)

geweldige service

Soms gaat bestellen beter in 2 keer, geen enkel probleem voor deze toppers. Alles snel vakkundig geleverd en precies wat we ervan hadden mogen verwachten. Speciale dank gaat uit naar de uiterst behulpzame lieve dame van de hulpdesk!

Kwaliteit en levering prima in orde.

Zou er zo weer bestellen.

Sierbestrating heeft goed service en zijn flexiebel

De service kwaliteit was heel klantgericht: Het levertijd uitzoeken, bevestigen per email, en telefonisch bereikbaar. Enige minpunt is dat over bestelde tegels konden niet terug.

Op tijd geleverd, goede kwaliteit en keuze

Periode aangegeven wanneer geleverd moest worden, via mail snelle reactie en precies op tijd alles netjes afgeleverd.

Goede service, duidelijke communicatie en alles in perfecte staat

In het vervolg bestel ik zeker weer bij deze partij

prima bezorging

helaas zit er veel cementwaas op de tegel waardoor het geheel bij regen pas zijn kleur krijgt.

F B Deurvorststraat 43

7071 BG Ulft