Alles volgens afspraak.

Stenen mooi op pallets verpakt, alleen jammer dat ze niet onze straat in konden met de grote vrachtwagen. Tijdens een verbouwing enige jaren geleden waren er even grote vrachtwagens die het wel konden. (Met sturende achteras). Daarom een 8 ipv 10.

Prima levering.

Prima levering volgens afspraak.

Pima

Bestellen was zeer eenvoudig via mail. Klaar voor afhalen binnen (vooraf) aangegeven tijd. Nette behandeling. Gewoon goed!

Super service en snelle levering

Snelle levering,

Goed , zeer behulpzaam geholpen en snelle levering .

Goed , zeer behulpzaam geholpen en snelle levering .

uitstekende service met klantenservice

Mijn ervaring is met Sierbestrating Nederland is uitstekend. Als er al problemen zijn, dan worden die sneller opgelost dan ik kan typen.

Goed en betrouwbaar

Goede service en ook prettig telefonisch contact

Voldoende

De kleur van de stenen zijn erg mooi en voldoen aan mijn verwachting. De vorm voldoet echter niet aan mijn verwachting doordat er meer dan 70% geen strakke vorm heeft. Denk aan veel afgebrokkeld hoeken waardoor de zichtzijde een minder strakke resultaat heeft. Door erg creatief te werk te gaan om dit uit het zicht te verwerken is het enigzins opgelost. Op de pallet was er maar één gebroken steen.

Uitstekende service erg behulpzaam vriendelijk en goed bereikbaar

Komt afspraken na

Bestellen gaat makkelijk en ze komen afspraken na, enige nadeel ik had veel kapotte stenen maar dat komt denk ik door dat de stenen nog redelijk vers waren, mijn ervaring is hoe oude de stenen hoe harde en deze stenen waren 1 of twee maand oud

Netjes, goed en volgens afspraak

Makkelijk via internet de bestelling te plaatsen. Afleveren volgens afspraak. Vriendelijk en correct.

Uitstekend!

Tijdig geleverd. Nette prijs. Vriendelijke en meedenkende-/werkende bezorger.

Mooie bestrating, snel geleverd en super service!

Leonie heeft ons super geholpen om alles op tijd te leveren, gewoon klasse!

Klant vriendelijk, zoek hetgeen voor je uit en belt ksurig terug. Levering zoals afgesproken

zoals je zou verwachten

Nette service, aardige man

De bezorger was vriendelijk en absoluut niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te doen.

zou zo weer opnieuw een bestelling plaatsen

werd keurig afgeleverd materiaal is mooi en zijn druk bezig met het leggen, het wordt erg mooi tot nu toe,

Vlotte vriendelijke afhandeling

Na een zeer prettig telefoongesprek keurig de gevraagde zending ontvangen. De aflevering met een combinatie van Tuinvisie (chauffeur Marcel) liep erg soepel. Al met al in één woord super.

Goed, netjes en snel

Goede prijzen, goede kwaliteit. Netjes , snel wn optijd bezorgd . Heel erg tevreden

Zijn erg tevreden over hoe hoe het is gegaan .

Goede service snelle levering prima zo

geleverd op afgesproken tijdstip voor de deur

prima levering, gelukkig aangegeven bij bestellen met kooiaap, was voor de chauffeur ook ideaal om gewoon voor de deur af te leveren.

Nette prijs en goede service

Was de goedkoopste en de kwaliteit is niet minder. Levering werd op mijn verzoek ingepland en netjes zoals afgesproken afgeleverd.

prima tegels en goede afspraken

betontegels besteld. Goede prijs en goede communicatie. Goed per telefoon bereikbaar. Zeer tevreden over de levering.

Erg behulpzaam! Netjes geleverd op pallets op de goede dag

Erg behulpzaam! Netjes geleverd op pallets op de goede dag

Levering op gewenste dag.

Keurig verpakt afgeleverd.

F B Deurvorststraat 43