Alles perfect

Alles perfect snel en goed

Super mooie kerst tuinbeelden gekocht

Goeie ervaring en super service!

Een breekbare kandelaar gekocht waarbij de vraag was komt hij wel heel binnen. Maar hij was goed ingepakt waardoor hij heel binnen is gekomen.

Leuke slanke boom, staat bij ons in een hoekje

Goede klantenservice

De klantenservice reageert snel. En helpt goed.

Duidelijke Website

Artikelen goed verpakt,snelle verzending Op tijd geleverd

Snelle en goede levering.

Aantal producten online besteld. Snel en goed verpakt verzonden. Prima verlopen allemaal. Zeer tevreden.

Zeer goede ervaring. Goede service, snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd goed verpakt

Kerstboom ornamenten besteld en alles op tijd voor kerst binnen. Netjes verpakt. Heel blij

Snel geleverd goed verpakt

Snel

Ondanks de kerstdrukte, maar lampjes super snel geleverd.

Snel

Ondanks de kerstdrukte, maar lampjes super snel geleverd.

Groot assortiment

ultieme zingende kerstmat

Geestige Kerstmat met 2 kerstliedjes, die gaan spelen, wanneer je de mat betreedt. Snel geleverd! Tuincentrum Osdorp is aan te bevelen ook door 010.

Goede website en snelle levering

Alles op voorraad en supersnel geleverd, goede producten voor een prima prijs

Besteld, heel snel geleverd, top 👍

Een snelle bezorging, netjes ingepakt. Ik ben er heel blij mee!

Helemal goed

Makelijke Besteling en snelle Levering

Ondanks de drukte rondom de feestdagen had ik het kersthuisje snel in huis. Keurig verpakt!

Geweldig mooie kerst [bal] .

Geweldig aan 2 kanten te gebruiken, zijn geld echy waard.

Top, goede en makkelijke site. Snel verzonden.

Top. Kan niets anders zeggen.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs