Top, goede en makkelijke site. Snel verzonden.

Top. Kan niets anders zeggen.

Top ervaring, snel verstuurd, super ingepakt. Wij zijn er blij mee

Besteld, het artikel was op voorraad. Goed op de hoogte gehouden en super ingepakt en snel verstuurd en ontvangen.

Ben blij met de snelle service en mooie kaarsen prima verpakt en snel geleverd ondanks deze drukke tijd. Ik bestel ze hier zeker weer

Helemaal tevreden !!

Blij met mijn aankoop.

Groot assortiment

Voor die prijs leuke kerstkandelaars

Kerstballen gekocht, deze waren zeer goed verpakt. En deze waren dan ook snel geleverd. Dank daarvoor! Fijne feestdagen!

Snelle keurige levering.

Van bestellen tot ontvangen verliep uitstekend,

Mooi product, snel geleverd

Precies wat ik zocht!! Makkelijk te vinden, makkelijk te bestellen.

Voldoet aan verwachting!

Het product voldoet aan de volwachting. Afbeelding in de online shop komt overeen met het geleverde product. Ondanks de drukte in vier dagen geleverd.

Uitvoering bestelling niet correct.

Bestelling geplaatst, conform bevestigd, pakbon conform bestelling maar er werden andere artikelen geleverd . Inmiddels geretourneerd. Op basis van bovenstaande niet aan te bevelen, kan wijzigen indien het netjes wordt opgelost.

Uitvoering bestelling niet correct.

Besteld en snel binnen

Besteld en snel binnen

Groot assortiment scherpe prijs

Mooie Hogwarts kerstornamenten!

De Harry Potter en Hagrid kerstornamenten waren in het echt nog leuker en mooier. De ornamenten wegen wel wat dus je moet een stevige tak uitzoeken, vooral voor Hagrid :).

Snel, goed ingepakt, leuke spullen

Ik kocht oplaadbare waxinelichtjes met adapter. Ik heb er thuis al een en deze zijn fantastisch en net echt. En ik scoorde waxinelichthouders in de sale voor kerst. Ze waren nog mooier dan ik dacht. Heel blij mee. Ook contact gehad met de klantenservice omdat ik per ongeluk mijn factuur had weggegooid. Direct efficiënt en vriendelijk geholpen. Ik geen hierbij graag de complimenten.

We hadden onze bestelling al na 2 dagen in huis. Top. Leuk net voor de kerst. Heel goede service.

Voor die prijs leuke kerstkandelaars

Alles netjes en goed ingepakt ontvangen.

Snel antwoord over productinfo via de email en pakketverzending snel en goed verpakt.

Super snelle levering!

Nog net voor de Kerst besteld, super snel geleverd en goed ingepakt!!

Goed en voordelig

Tuincentrum Osdorp heeft goede producten tegen een redelijke prijs aangeboden op een overzichtelijke website. De bestelde spullen worden snel geleverd en eventuele retouren worden vlot afgehandeld.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs