Snel geleverd, snelle sheck ok. Eind resultaat kerst 2025.

Ik heb afgewacht op uitverkoop. 🫣 omdat ik nieuwe huisversiering moest/wil hebben.(€€€. Is september zal ik beginnen met de nieuwe ) . Snel fff gecontroleerd, mooie lange zij takken. Precies wat ik wilde hebben. Eindresultaat licht aan mezelf. 😉 Maar nu eerst op naar carnaval!!

Snel geleverd, snelle sheck ok. Eind resultaat kerst 2025.

Product zoals omschreven en snelle verzending!

Prettig om online een bestelling te plaatsen. Het product was snel bezorgd en goed ingepakt. Ben erg tevreden!

Bestellen ging eenvoudig De prijzen zijn prima de snelheid van bezorgen prima Artikelen goed verpakt

Super snel in huis en goede kwaliteit. Erg blij mee

Snelle levering en keurig verpakt!

Goed product gekocht voor een scherpe prijs. Kwetsbaar, maar erg goed verpakt en snel verzonden. Tevreden!

Geweldige nette en vlotte service

Mooie bloempotten besteld, ze kwamen na 3-4 dagen zeer goed verpakt binnen!

Prima ervaring, alles duidelijk en goed volgbaar, leuke artikelen

Website is duidelijk en bestelling gemakkelijk te doen. Updates via de mail ook duidelijk.

Grote keuze en de prijzen zijn goed. Na de bestelling direct verzonden, dus snel geleverd. Alles is goed verpakt. Ik ga er zeker nog meer bestellingen doen. Super tevreden

Top zo!

Perfect zo, ontzettend handig! Het is dat de post in de app al 3 dagen aangaf "wordt vandaag bezorgd" tussen 8:30 en 21:30....maar daar kan het tuincentrum niks aan doen.

Kwaliteit is goed en een snelle levering.

Wij hebben nieuwe hoge, smalle kerstbomen besteld bij Osdorp. De bestelling doe je zelf, de service ligt bij het bedrijf. De levering is snel gegaan en alles was netjes verpakt. Wij zijn er blij mee en bevelen dan ook deze site aan.

PRIMA

PRIMA

Fijne winkel en ruim aanbod!

Snelle bezorging, mooie producten en goede service

Wat een leuke winkel met een topservice!.

Ik heb ontzettende mooie producten mogen ontvangen. Het zat netjes en goed beschermd ingepakt, waardoor ik nu kan genieten van mooie accessoires in mijn huis. Het was al eerder geleverd dan eigenlijk aangegeven werd op de site. Aangenaam verrast!

Niet tevreden

Ging er vanuit cluster verlichting met verschillende standen volgens de meneer die ik sprak moest dat ook er zat een knopje op om in te stellen later zat het er ineens niet op en had ik deze gekocht heb 4 foto,s moeten sturen omdat het knopje er moest zitten nou mooi niet miskoop

Blij met mijn product

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel, duidelijk, goeie kwaliteit

Vakkundig bedrijf die doen wat ze zeggen. Kortom, dat wil je toch.

Zeer duidelijke website, snelle service en een fantastische prijs voor mijn prachtige kerstboom

Prima , top!

Prima levering geen problemen!

Waanzinnig mooi product. Snel geleverd

Mooi product voor een goede prijs. Snel geleverd!!

Tevreden klant

Snelle levering en de bestelde producten zijn goed verpakt geleverd.

Super bedrijf….

Snelle en goede service, heel tervreden…

ruime keus, snelle levering

Snelle en nette levering en mooi product

Led kaarsen besteld, zelf rond de feestdagen snel geleverd en netjes verpakt. De led kaarsen zijn heel mooi en branden als echte kaarsen, heel blij mee.

Super snelle levering

Alles netjes verpakt Snel bezorgt

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs