Snelle levering en goede prijzen

Eerst een goede ervaring in het tuincentrum Nu ook bij de online shop !

Uitstekende producten

Ik heb in andere jaren producten online gekocht en ik was erg blij met de kwaliteit en snelheid die ze leverden, daarom blijf ik ze kopen.

Mooie duidelijke website

Mooie duidelijke website , de bestelling met het ruime assortiment was zo geplaatst en snel en netjes afgeleverd

Fijne service, snelle levering & netjes ingepakt!

Zoals in 1 zin; Fijne service, snelle levering & netjes ingepakt! Artikelen pasten niet bij elkaar in 1 pakket, dus heel netjes op gelost in 2 pakketten. Fijne aanbieding dus erg tevreden in totaal!

Goede bezorging op tijd en netjes via de webshop

Snelle verzending, eerlijke prijs, goede service

Al een aantal jaren bestel ik online mijn Kerstartikelen online bij Osdorp. Erg tevreden klant hier! Snelle verzending, eerlijke prijs en goede service!

Voor herhaling vatbaar

Goede ervaring in het verleden, nu en zeker voor de toekomst

Ondanks de feestdagen snel geleverd en goed verpakt

Prima ervaring. Hadden al eerder wat besteld bij dit tuincentrum en toen ook redelijk snel geleverd. Nu relatief snel geleverd met alle feestdagen tussendoor. De bloempot was goed verpakt in karton snippers dus beschadiging onderweg vrijwel onmogelijk (tenzij een olifant op de doos gaat staan).

Tevreden

Product naar verwachting en verzending conform afspraak.

Tevreden

Product naar verwachting en verzending conform afspraak.

Snelle levering, nog niet uitgepakt. Maar ziet er van de buitenkant goed uit.

De bestelling was keurig ingepakt en al snel bezorgd.

Zoals altijd wordt alles netjes verpakt en snel geleverd. De bezorging is altijd op de afgesproken tijd en goed te volgen met de track en trace link.

De bestelling was keurig ingepakt en al snel bezorgd.

Snel en netjes geleverd, ondanks de drukte in deze tijd.

Snelle levering. Prima

Snelle levering. Prima

Een aantal keren via de webshop besteld. Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Lemax kersthuisje besteld en keurig verpakt ontvangen

Kersthuisje van Lemax besteld en goed stevig ingepakt ontvangen. Na bestelling meteen bevestiging per mail ontvangen en ook tijdens verzending op de hoogte van de status van het pakket.

Lemax kersthuisje besteld en keurig verpakt ontvangen

Snelle levering en goedkoper dan de rest

Had 2 setjes masten besteld en levering gratis dat was al goedkoper dan andere tuincentra.

Snelle levering en voordelige prijs

Snel geleverd en nergens anders goedkoper gevonden. Scherpe aanbieding.

Fantastisch.

Heel goede levering gehad prima optijd en heel snel bezorgd. Twinkly lichts zijn mss wat duurder. In aankoop maar zoveel. Mogelijk heden met de verlichting geweldig

Perfect!

Overzichtelijke website, producten als op de foto en snelle levering. Kortom, een fijne winkelervaring!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs