Goed verpakt en snel geleverd.

Ik zocht een speciaal kerst ornament en vond hem op deze site. Heel blij mee, super leuk 🎁

Ben heel tevreden over de kwaliteit van de producten en de service.

Ik bestel af en toe wat kerst spulletjes prive voor mij zelf maar ook voor mijn werk (school) heb ik hier een kerstboom aangeschaft. Ben zeer tevreden over de kwaliteit. In het verleden ook wel eens naar de winkelzelf geweest. Erg goede ervaring.

Goed verpakt en snel geleverd.

Vraag over nepsneeuw. Ik werkt goed en snel geholpen.

Ik wordt er helemaal vrolijk van

Half November beginnen de kriebels meestal, dan moeten de kersthuisjes uit de berging en gaan we bouwen. Dit jaar niets kopen we hebben al zo veel, tot de mail komt met advertenties. Toch even kijken en ja hoor, toch weer iets nieuws er bij gekocht. Bij Tuincentrum Osdorp prima services goede prijzen en erg snel. Dat maakt Kerst nog een beetje mooier

Prima service bij een webshop bestelling.

Goed bestel proces, prima communicatie en goede levering!

Prima service bij een webshop bestelling.

Goed bestel proces, prima communicatie en goede levering!

Ondanks de drukte (Black friday) kon ik mijn kerstboom snel versieren.

Ondanks de drukte (Black friday) kon ik mijn kerstboom snel versieren.

Goede service en verzending

Bestelling geplaatst en betaald en netjes twee dagen later ontvangen voor een lagere prijs als elders. Een aanrader dit tuincentrum osdorp

Snelle levering en makkelijk te bestellen mooie producten

Snelle levering en makkelijk te bestellen mooie producten

Super mooie kerstverlichting

Deze kerstverlichting gekocht voor in de tuin. Helemaal blij mee. De bollen geven een mooi warm licht en zijn in te stellen op verschillende standen van gewoon aan, naar suptiel twinkelen tot hard knipperend. Verzending was vlot.

Super mooie kerstverlichting

Product zoals omschreven en hele snelle levering

Product zoals omschreven en zoals de foto’s. Een snelle levering. Top service.

Mooie spullen tegen goede prijs

Lemax ballroom besteld tegen goede prijs. Bezorging was vertraagd dus ik belde de klantenservice. Vriendelijk en snel werd nagegaan dat de vertraging bij de bezorger zat. Daarna alsnog snel bezorgd.

Mooie spullen tegen goede prijs

bestelling en levering was dik oké

op donderdagavond een item besteld en de zarerdag erop al geleverd door Post Nl. en dit in een van de drukste periodes v t jaar ! in een uithoek van België. Topservice !

bestelling en levering was dik oké

TOP en BOB

Top ervaring met aankoop 2 sets Anna Collection led kaarsen. Wat ik noem BOB. binnen budget, Op tijd, en Beter dan verwacht. Ik wist precies wat ik nodig had en Tuincentrum Osdorp webshop had een scherpe prijs, gratis verzending boven 50 euro en bestelling was binnen 2 werkdagen binnen. Ik ga dit Tuincentrum eens bezoeken als ik in de buurt ben na de Kerst

TOP en BOB

Ruime keuze lemax

Zoveel keuze in lemax online. Dat wat ik nog zocht in 1 x kon bestellen.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs