Te vreden

Snelle levering (binnen 2 werkdagen) de post was vertraagd, het product was goed ingepakt. Alleen jammer dat het cadeau pakket van Vondels beschadigd was.

Te vreden

De zending ondanks feestdagen drukte snel ontvangen. Hele goede service, voor het verzenden.

Professioneel en klantvriendelijk

Ik kom er graag. Vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Top!

Jullie hebben mooie spullen en de service is goed

Ben al jaren bij jullie klant en dat bevalt nog steeds geweldig. Fa af en toe naar een ander, maar jullie zijn beter dus blijf ik vaste klant. Service vrienselijkheid en de mooie winkel maken dat ik bijna altijd slaag. Dank

Zeer snelle verzending na de bestelling, zeker in deze drukke tijd!

Nu voor het eerst iets besteld bij dit tuincentrum! Ik heb hier beslist geen spijt van!

Slechte klantenservice

Gekocht: Gehlmann kerstverlichting aluminium hanglamp zwart 100LED *warm wit* 47cm Toen we de lamp ophingen, bleek 'warm licht' ijskoud wit licht te zijn. Osdorp heeft er geen boodschap aan dat de productomschrijving verkeerd is. We zitten nu met een lamp die we niet kunnen gebruiken, want je mag maar 14 dagen aangeven dat je een ander product kreeg dan de omschreven op hun website. Bummer.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs