Reactie van het bedrijf
Dat is een opvallende reactie. Uiteraard zijn we absoluut niet duur, maar opvallend goedkoop met een enorm assortiment. We hebben razendsnel verzonden en ook nog uw verzendkosten betaald. Als we duur zouden zijn, dan was Snoepdiscounter geen succesvol bedrijf met over de honderdduizend klanten. U heeft gekozen voor een enorme lijst met wichtgoed dat handmatig voor u is afgewogen. Dat is de minst voordelige variant uiteraard maar een service die vrijwel niemand online levert. Dan nóg zijn deze prijzen marktconform en niet hoger dan in een snoepwinkel waar u snoep schept. Dit zijn ook nog eens A-merken en 100% vers. In dezelfde keuzelijst kunt u voor elk van dit artikel ook nog de keuze maken om (omgerekend) bijna voor de helft van het geld een complete kilo te bestellen. Dat is echt enorm voordelig. U maakt zelfde de keuze, dat hebben wij niet voor u gedaan. Ook het afrekenen gaat in drie stappen dus als het echt niet gewenst was om te bestellen dan had u dat niet hoeven doen. Maar dan liever niet, achteraf, ineens over de prijs uw beklag doen, dat is niet netjes en ook niet eerlijk naar ons.