Duidelijke beschrijving van de artikels en snelle levering.
Dat is zoals we het graag horen Jeanine. Ook in Belgie leveren we heel snel en onder dezelfde voorwaarden als Nederlandse bestellingen. Geen extra kosten. Vriendelijk dank voor het geweldige cijfer waarmee u ons beloond heeft.
Ik mis helaas op de zakjes welke soort er in zit. Dat zou wel handiger zijn. Voor de rest heerlijk en snel geleverd.
Het is ondoenlijk om handmatig ook nog elke zakje te benoemen dat we afwegen. De paklijst zit erbij met daarop de samenstelling die u zelf heeft uitgekozen dus heel veel onduidelijkheid mag het niet geven. De produkten die u heeft besteld zijn ook nog eens superduidelijk op kleur van elkaar te onderscheiden EN in de originele JellyBelly seal-zakjes waarin u ze heeft ontvangen staat op de achterzijde ook nog eens een afbeelding van de diverse soorten dus het ontbreekt op geen enkele wijze aan duidelijkheid. We zijn van mening dat het niet heel moeilijk is om uw 6 bestelde soorten van elkaar te onderscheiden.
op de foto's in de webshop zie je zakjes van haribo snoep en dat bestel je ...maar je krijgt een plastic zakje met een paar snoepjes erin ! snoep discounter noemen ze zich maar was ook erg duur en duurde ook lang voor het geleverd was. eens maar nooit meer
Wat een trieste reactie. Wichtgoed is afgewogen en nooit voorverpakt dat snapt iedereen. Staat ook bij de produktomschrijving, wellicht is lezen ook een optie in de toekomst. Onze prijzen zijn uiterst competitief. Dus als u geen idee heeft waar u het over heeft is het wijs om OF niet te bestellen OF om niet op deze wijze publiekelijk te reageren. Wij zullen Kiyoh op de hoogte stellen van deze misplaatste reactie.
Voor het eerst drop op internet gekocht. Graag een volgende keer weer, want is goed bevallen. Prima kwaliteit!
Bedankt Theo dat je de moeite hebt genomen om ons publiekelijk dit compliment te geven. Wordt zeer gewaardeerd door ons! Graag tot de volgende keer.
Goede producten is de basis maar service naar onze klanten staat op gelijke hoogte wat ons betreft. Dank voor de fijne reactie en hoge waardering, daar doen we het allemaal voor.
Snelle levering en alles zoals besteld.
Bedankt voor de ultieme score. Fijn dat we het zoveel mensen naar hun zin mogen maken met onze snoep.
Bestelling geplaatst, een van de artikelen was verkeerd geleverd door de leverancier, kreeg meteen mail van mevrouw Slingerland of ik wilde wachten of een ander product wilde uitzoeken. Hierdoor een nog lekkerder product gekregen, vriendin is sowieso een weekje zoet. 10/10 will order again!
Super leuke reactie, dankjewel!
Op mijn eerdere ervaring is het perfect nu helaas mijn bestelling nog niet gehad dankzij GLS Wat kadootje moest zijn voor verjaardag is op teleurstelling geëindigd
Naar aanleiding van uw app bericht met foto bijlagen en ons telefonisch onderhoud hebben we navraag gedaan bij DPD. Zoals door u gemeld is de zending door uw man aangenomen en later op de dag heeft u het pakket opgepakt en bleek de bodem open te zijn. De inhoud bleek niet meer compleet toen u deze waarneming deed. Omdat we wel de statistieken/ feiten naar boven kunnen halen van de historie van uw pakket zijn bepaalde zaken uit te sluiten. Belangrijk is dat we de order snel hebben verwerkt. 11jul 2023 om 22.30 uur de bestelling door ons ontvangen en de volgende ochtend direct door ons verwerkt en verzonden. Om de schade aan pakketten (in zijn algemeenheid) tot een minimum te beperken, is het van belang dat de pakketdienst uw pakket zsm aan de deur aflevert. Het liefst zo min mogelijk handelingen/ transportbewegingen. In uw geval is de zending al vaker ‘heen en weer’ gegaan dan wij wenselijk vinden. We begrepen dat u een ander aflever moment heeft geprobeerd door te geven. In de historie zien we een niet geslaagde afleverpoging op 13 juli. Mogelijk is dit een feitelijk poging geweest bij u aan de deur of het is een scan-melding omdat u via DPD een nieuwe datum heeft aten vastleggen. Hoe dan ook, dit was de datum waarop de zending nog prima in orde was want de weegmomenten tonen aan dat de inhoud op basis van gewicht compleet is. Een distributiecentrum zal nooit een pakket door laten gaan dat open is. Een bezorger zal nooit een pakket aanbieden dat open is. Omdat de feiten aangeven dat er op correcte wijze bezorgd is en omdat de weegbonnen aantonen dat er geen manco is wordt het onmogelijk om een case aan te maken (tegen) bij DPD.
Zo blij met mijn product wat nergens anders te koop is nl super baby bottle
Snel en netjes verpakt ontvangen. Snoep is ook vers.
Dank voor de bevestiging van onze kwaliteit. Onze snoep is altijd vers af fabriek. Nooit zullen wij rommel verkopen. Oud snoep is meestal als het heel goedkoop (bij de bekende low-budget winkels) of als het op de markt gekocht wordt want daar gaan oude snoeppartijen meestal naartoe. Onbeschermd in de buitenlucht is het in no-time hard en droog. Wij waken over de kwaliteit zodat u altijd tevreden zult zijn.
Ruime keuze En lekker voordelig en snel geleverd
Graag gedaan Alex!
top
Kan niet beter! Dankjewel voor de ultieme score.
een zeer hoede kwaliteit drop
goedkoop, snelle levering
Fijn te horen dat alles naar wens is. We doen iets goed.
Bestelling werd snel, correct en netjes verpakt afgeleverd.
In een notendop alles wat je zoekt in een webshop. Check! Zo willen we het en zou doen we het. Dank voor de positieve recensie, dat helpt onze toekomstige klanten.
Goede en snelle service
Webshop met service, ja het kan. Alles is geautomatiseerd maar uiteindelijk is persoonlijk contact onmisbaar. Dat is waar ons team altijd stand-by voor staat.
Besteld en snel bezorgd
Onze pakketdienst presteert ver boven het landelijk gemiddelde, dank ook aan deze 'jongens en meisjes'. Perfect dat we snel verzenden en dan is snel leveren essentieel. Geniet van uw aankopen en graag tot de volgende bestelling.
Snelle levering. Netjes verpakt. Was gewoon top!
Snel en goed kunnen prima samen. Dank voor het delen van uw ervaring!
Mooi om zoveel berichten te lezen over onze snelle leveringen. Dit is het deel dat we voor 50% niet in de hand hebben maar volledig afhankelijk zijn van een externe pakketdienst. Zij zijn in zekere zin de belangrijkste schakel in het traject. Alles wat wij goed doen kan teniet gedaan worden door het verzaken van een pakketdienst. Dat probleem hebben wij niet. Bedankt voor uw reactie.
Me bestelling heb ik netjes en snel geleverd gekregen
Zoals het hoort, super.
Snoep zoals verwacht, snelle levering en alles netjes extra verpakt in bubbeltjes plastic
Het extreem goed inpakken is echt ons handelsmerk waarmee we ons onderscheiden van iedereen. Het kost extra tijd en energie en het plastic is niet heel fijn voor de planeet, echter is het de enige manier om transport per pakketpost te doorstaan. Het is een noodzakelijk kwaad helaas, maar het is niet voor niets. Hopelijk kunt u de bubbelfolie hergebruiken, dan voelen wij ons iets minder schuldig. Graag tot de volgende!
Zondag besteld en dinsdag in huis. Netjes verpakt en order compleet.
Ja het klopt precies. Order zondag binnen, maandag direct verwerkt en dinsdag aan de deur geleverd. Gemak dient de mens. Graag tot de volgende keer en bedankt voor de waardering en uw commentaar.
Dit is de beste website ooit goedkoop snel en niet verkreukeld of zoiets ik ga zeker weer iets kopen hier bij Snoepdiscounter
Deze lijsten we in! Mooiste commentaar van het jaar. -wow just wow
echt goed snoep vers en lekker