Besteld en de volgende dag al in huis
Ondank dat we niet kunnen garanderen dat het zó snel geleverd wordt, is het wel een hele fijne wetenswaardigheid dat het weldegelijk zo snel kan gaan. Onvoorziene omstandigheden voorbehouden gaat het idd heel snel van bestelling tot verzending. Dank voor de waardering,
Snelle levering en ze houden je goed op de hoogte waar je pakket is,.. bijna bijzonder te noemen.. perfect.
haha we herkennen de 'verbazing' als iets geweldig gaat tegenwoordig. Het is onze norm, onze standaard om te willen uitblinken in elk detail maar dat blijkt zeldzaam. Onze klanten zoeken juist een partij waar ze van op aan kunnen. We zijn geen machine, Snoepdiscounter zijn mensen. Wij doen het op de manier zoals we het zelf ook zouden wensen. Bedankt voor het commentaar, dat waarderen we enorm.
makkelijk en duidelijk te bestellen. nette aflevering en op de hoogte gehouden van de vervolgstappen. thks
Graag gedaan, bedankt voor de bestelling en graag tot een volgende keer.
Ruim aanbod in diverse soorten snoep. De zending was supersnel verzonden en alles zorgvuldig ingepakt.
Dankuwel voor de inhoudelijke reactie, dat helpt onze toekomstige klanten om een beeld te krijgen van Snoepdiscounter. Dat inpakken is echt ons kenmerk. Niemand pakt zo zorgvuldig in zoals wij dat doen. Puur noodzaak aangezien pakketpost best ruw kan verlopen en daar hebben we geen enkele invloed op. Enige dat we kunnen doen is zo goed mogelijk uw aankopen beschermen en dat werkt grandioos blijkt uit elke reactie.
Ik zocht twee specifieke soorten drop, waaronder een die alleen in Scandinavië te krijgen is. Heel blij dat ik nu deze gewoon in Nederland kan bestellen.
We proberen letterlijk alles aan te bieden dat bestaat op de markt en anders proberen we het op verzoek zelfs te bestellen. Als wij het niet hebben dan is het er niet zeggen we altijd. Veel plezier gewenst met uw aankopen.
Snel en goed geleverd
Super! We zien u graag terug bij de volgende.
Al een keer eerder besteld, ook toen erg tevreden
Dankjewel. Terugkerende klanten, dat is de grootste beloning die we kunnen ontvangen.
ZEKER voor herhaling vatbaar.
ZEKER. Kijk dat laat geen enkele twijfel, super goed om te lezen. Dank dat u ons waardeert en de moeite heeft genomen om commentaar achter te laten voor de toekomstige klanten.
Het snoep was stevig ingepakt.Ik ben er heel tevreden mee.Voor herhaling vatbaar.
We blijven dankbaar voor elke reactie van onze klanten omdat we zo ons best doen om het zo goed mogelijk uit te voeren van A tot Z. Of dat lukt of niet is soms zelfs afhankelijk van externe factoren waar we geen invloed op hebben. Maar als de klanten zien dat we er alles aan doen van onze kant om het goed te doen en dat we dus enorm zorgvuldig verpakken en verzenden dat is geweldig om terug te lezen. Veel plezier gewenst met uw aankopen.
Zoveel keus en voor die prijs! En snel geregeld!
Assortiment is heel groot en als het dan ook nog makkelijk te bestellen is én snel geleverd, dan is alles gelukt. Iedereen blij. Bedankt voor de leuke reactie en het mooie cijfer!
Donderdag besteld en zaterdag binnen
Sterker nog, donderdagavond om 21.43 besteld en vrijdag ochtend reeds verzonden voor een zaterdag-levering. Zelfs midden in vakantietijd gaat het razendsnel.
Veel keuze op een overzichtelijke site. Snelle levering en goed geprijsd.
Dat is de complete opsomming van alles wat de klanten willen lezen. Dank voor perfecte samenvatting en de schitterende waardering die ons u heeft gegeven. Graag tot de volgende keer.
Supersnelle levering!
Dankjewel en graag gedaan; 1 augustus besteld en 1 augustus verzonden.
Zie bovem
Dankjewel Liesbeth, veel plezier gewenst met uw aankopen.
Schappelijke prijs en snel geleverd.
Dankjewel Marc, 'snel geleverd in Belgie' is ook heel handig om te weten voor onze toekomstige klanten buiten Nederland. Dank voor de waardering.
snel in huis , kwaliteit is goed
Super duidelijk verhaal, kort en bondig. Dankjewel!
Duidelijke beschrijving van de artikels en snelle levering.
Dat is zoals we het graag horen Jeanine. Ook in Belgie leveren we heel snel en onder dezelfde voorwaarden als Nederlandse bestellingen. Geen extra kosten. Vriendelijk dank voor het geweldige cijfer waarmee u ons beloond heeft.
Ik mis helaas op de zakjes welke soort er in zit. Dat zou wel handiger zijn. Voor de rest heerlijk en snel geleverd.
Het is ondoenlijk om handmatig ook nog elke zakje te benoemen dat we afwegen. De paklijst zit erbij met daarop de samenstelling die u zelf heeft uitgekozen dus heel veel onduidelijkheid mag het niet geven. De produkten die u heeft besteld zijn ook nog eens superduidelijk op kleur van elkaar te onderscheiden EN in de originele JellyBelly seal-zakjes waarin u ze heeft ontvangen staat op de achterzijde ook nog eens een afbeelding van de diverse soorten dus het ontbreekt op geen enkele wijze aan duidelijkheid. We zijn van mening dat het niet heel moeilijk is om uw 6 bestelde soorten van elkaar te onderscheiden.
op de foto's in de webshop zie je zakjes van haribo snoep en dat bestel je ...maar je krijgt een plastic zakje met een paar snoepjes erin ! snoep discounter noemen ze zich maar was ook erg duur en duurde ook lang voor het geleverd was. eens maar nooit meer
Wat een trieste reactie. Wichtgoed is afgewogen en nooit voorverpakt dat snapt iedereen. Staat ook bij de produktomschrijving, wellicht is lezen ook een optie in de toekomst. Onze prijzen zijn uiterst competitief. Dus als u geen idee heeft waar u het over heeft is het wijs om OF niet te bestellen OF om niet op deze wijze publiekelijk te reageren. Wij zullen Kiyoh op de hoogte stellen van deze misplaatste reactie.
Voor het eerst drop op internet gekocht. Graag een volgende keer weer, want is goed bevallen. Prima kwaliteit!
Bedankt Theo dat je de moeite hebt genomen om ons publiekelijk dit compliment te geven. Wordt zeer gewaardeerd door ons! Graag tot de volgende keer.
Goede producten is de basis maar service naar onze klanten staat op gelijke hoogte wat ons betreft. Dank voor de fijne reactie en hoge waardering, daar doen we het allemaal voor.
Snelle levering en alles zoals besteld.
Bedankt voor de ultieme score. Fijn dat we het zoveel mensen naar hun zin mogen maken met onze snoep.
Bestelling geplaatst, een van de artikelen was verkeerd geleverd door de leverancier, kreeg meteen mail van mevrouw Slingerland of ik wilde wachten of een ander product wilde uitzoeken. Hierdoor een nog lekkerder product gekregen, vriendin is sowieso een weekje zoet. 10/10 will order again!
Super leuke reactie, dankjewel!
Op mijn eerdere ervaring is het perfect nu helaas mijn bestelling nog niet gehad dankzij GLS Wat kadootje moest zijn voor verjaardag is op teleurstelling geëindigd
Naar aanleiding van uw app bericht met foto bijlagen en ons telefonisch onderhoud hebben we navraag gedaan bij DPD. Zoals door u gemeld is de zending door uw man aangenomen en later op de dag heeft u het pakket opgepakt en bleek de bodem open te zijn. De inhoud bleek niet meer compleet toen u deze waarneming deed. Omdat we wel de statistieken/ feiten naar boven kunnen halen van de historie van uw pakket zijn bepaalde zaken uit te sluiten. Belangrijk is dat we de order snel hebben verwerkt. 11jul 2023 om 22.30 uur de bestelling door ons ontvangen en de volgende ochtend direct door ons verwerkt en verzonden. Om de schade aan pakketten (in zijn algemeenheid) tot een minimum te beperken, is het van belang dat de pakketdienst uw pakket zsm aan de deur aflevert. Het liefst zo min mogelijk handelingen/ transportbewegingen. In uw geval is de zending al vaker ‘heen en weer’ gegaan dan wij wenselijk vinden. We begrepen dat u een ander aflever moment heeft geprobeerd door te geven. In de historie zien we een niet geslaagde afleverpoging op 13 juli. Mogelijk is dit een feitelijk poging geweest bij u aan de deur of het is een scan-melding omdat u via DPD een nieuwe datum heeft aten vastleggen. Hoe dan ook, dit was de datum waarop de zending nog prima in orde was want de weegmomenten tonen aan dat de inhoud op basis van gewicht compleet is. Een distributiecentrum zal nooit een pakket door laten gaan dat open is. Een bezorger zal nooit een pakket aanbieden dat open is. Omdat de feiten aangeven dat er op correcte wijze bezorgd is en omdat de weegbonnen aantonen dat er geen manco is wordt het onmogelijk om een case aan te maken (tegen) bij DPD.