Super Service

Gebeld over een artikel die niet op voorraad was. Werd vriendelijk geholpen en afgesproken dat ze het voor mij gaan bestellen. Nou ik heb het mooi op tijd ontvangen, als beloofd. Geweldig!

Prima tijdig snel

Goed poduct

Prima en snelle service

Zeer prettige samenwerking

Verse snoep, snelle levering!

De bezorging was heel snel, het snoep is kekker zacht dus echt vers! Ik ben zeer tevreden. Hun assortiment is groott dus er is keuze zat!

verkoopt snoep die ze niet hebben, slechte communicatie

Na 3 dagen niets gehoord te hebben, nam ik zelf maar contact op, bleek dat het snoep dat ik gekocht was niet bij hun op voorraad was, het zou hopelijk de dag er op binnenkomen en ze zouden me op de hoogte houden. Twee dagen later kreeg ik alleen verzendbevestiging, en door de vertraging van DPD uiteindelijk 3 dagen later bezorgd. We hadden het nodig voor een feestje en dat wisten ze ook, maar daar was het te laat voor. Een goede webwinkel verkoopt niet in de winkel wat ze helemaal niet in huis heeft. Een goede webwinkel neemt ook zelf contact op als een product toch niet in huis blijkt te zijn en de bestelling vertaging oploopt.

Goed assortiment, en een hele snelle verzending! Dezelfde dag nog verzonden en de dag erna al in huis. Top!

Supersnel geleverd!

5 sterren.

Waanzinnig veel keuze, snel thuis en heel goed en netjes verpakt zodat er niets breekt. Super! Snel weer eens bestellen.

Goed, heb alleen een verkeerd item gekregen.

Ik had reese mini peanutbuttercups kingsize besteld maar ik kreeften reese big cup. Ik begrijp de verwarring het is alleen een beetje jammer.

Top kwaliteit en verpakking

Dropjes en snoep waren allemaal top kwaliteit, en alles zat apart verpakt in zo'n puntzak. super leuk gedaan!

Heerlijk

Lekker snoep.Handig met grote hoeveelheden met snoep wat je lekker vind.

Super snel

Topwinkel⁴

Snelle en goede service!

Goede communicatie en snelle levering. Snoepgoed valt goed in de smaak! We hebben hier vaker besteld om deze reden.

Helemaal zoals verwacht

Snelle levering, goede producten

zeer goed

Zeer goed levering goed verpakt

Top top

Zijn snel geleverd en het smaakt lekker.

Snelle en correcte levering.

Prima, snelle en correcte levering.

Veel keuze voor een goede prijs

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling plaatsen ging wel goed maar ik wacht nog steeds op bezorging

Prima en vlot geleverd

Heel veel keus ! (alleen suikervrij snoep lastig op de website te zoeken).

Super kwaliteit en zeer snel aangekomen bestel zeker vaker

tevreden

Alles precies zoals beloofd

Hoge verzendkosten maar snelle service

Het is omdat wat ik zocht nergens meer in een winkel te koop is waardoor ik dus genoodzaakt was om het bij jullie te bestellen. Het is jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, zeker als je maar 100 gr van iets wilt bestellen.

Bestelde artikel is prima

De bestelde artikel is prima, maar de bezorging van DPD is waardeloos! Bestelling is binnen maar niet bij mij maar bij de buren. Totaal niet kenbaar gemaakt bij welke buren. Dit is ook niet de eerste keer bij bezorging van DPD. Heel jammer!

Snelle levering volgens mijn bestelling

Mijn eerste ervaring met Snoep discounter was uitstekend. Bestelling plaatsen ging makkelijk en via mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Ondanks dat via de mail werd aangegeven dat de levering 7 dagen zou kunnen duren, had ik alles binnen 4 dagen in huis! goed verpakt en met een houdbaarheidsdatum ver in de toekomst- voor die tijd is het waarschijnlijk al op en hebben we opnieuw besteld ;-).

Kromhout 167

3311RG Dordrecht