Reactie van het bedrijf
Verzendkosten zijn wat ze zijn. We kunnen op 100 gram simpelweg niets doen met die kosten. Het is voor ons uiterst ongebruikelijk om 100 gram snoep te verzenden, dat is letterlijk de kleinst denkbare en technisch bestelbare hoeveelheid. Vanaf € 50 zijn de volledige verzendkosten voor onze rekening dus we doen echt wat we kunnen voor onze klanten. Voordat u bestelt is ook duidelijk in beeld wat de verzendkosten zijn, wij dwingen u niet om te bestellen. U geeft aan dat wij wél hadden wat anderen niet aanbieden, dat is dus ook een service naar onze klanten! We hebben het nog nooit gezegd, maar liever niet bij ons bestellen, dan Snoepdiscounter eerst alles goed te laten doen, om daarna een onvoldoende te geven? Transporttarieven zijn wat ze zijn en als u dat teveel vindt, bestel dan of, méér snoep om de verhouding snoep versus verzendkosten 'rendabeler' te maken, of bestel niet. Wij dwingen u nergens toe en wij doen voor elke bestelling ons uiterste best, ongeacht de omvang. Daarop worden wij graag naar waarde beoordeeld.