Snel en zeer behulpzaam
Vriendelijk dank eveneens Martin!
Het pakket is in goede orde ontvangen. Het enige puntje van kritiek is het niet vermelden van de houdbaarheidsdatum van de grootverpakking (lolly's ) op de site, deze is niet heel lang. 150 stuks op te eten voor december 2023, we gaan ons best doen :P
Dank voor de inhoudelijke reactie, ter aanvullende info, we weten precies welk artikel het betreft en de datum is geen uiterste houdbaarheiddatum maar een indicatieve datum die niets betekent. Dit produkt is 'eindeloos houdbaar' maar precies zoals u schets, ziet de fabrikant graag dat er snel weer besteld wordt (voor het einde van het jaar alles opmaken) en maken ze de THT datum veel korter dan noodzakelijk. Snoep kan niet bederven.
Lekkere snoep alleen veel verzend kosten.
Dank voor de reactie en het mooie cijfer dat we hebben mogen ontvangen. Verzendkosten zijn een noodzakelijk kwaad in deze online business. De auto's rijden niet op water en ook de verpakkingsmiddelen zijn ver van gratis helaas. Voor bestellingen vanaf €50 nemen wij echter (desondanks) alle verzendkosten voor onze rekening. Verzendkosten die wij in rekening gebracht krijgen door de pakketdienst zijn hoger dan dat wij aan de klanten berekenen dus ook daar doen we er alles aan om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het tarief is letterlijk hetzelfde voor iets kleins als een envelop, tot aan pakketten van 31 kilo. Mooier kunnen we het niet maken en het is altijd goedkoper dan zelf rijden!
Alleen het snoep wat ik moest hebben was het niet leverbaar.
Dank voor de waardering. In ons gigantische assortiment kan het voorkomen dat een artikel tijdelijk niet leverbaar is. Fabrikanten hebben veel tekorten aan grondstoffen momenteel. We overleggen altijd met onze klanten voordat we een zending in aangepaste versie vesturen en waar mogelijk bieden we een alternatief aan.
duidelijke website. makke;ijk te bestellen en snel en keurig geleverd.
Blij om terug te lezen dat alles van A tot Z naar wens is verlopen, zoals het hoort. Dank voor de waardering.
handelen correct en leveren op tijd binnen.
Super cijfer en ja dat is precies wat we willen en hoe we het doen. Dankjewel.
Makkelijk en snel een order geplaatst en binnen enkele dagen stond de grote doos vol lekkers op de stoep. Top!
Geweldig zo'n 'kerstpakket' in mei ipv december. Nieuwe trend misschien voor alle werkgevers in Nederland; een pretpakket van Snoepdiscounter voor je personeel op een willekeurig tijdstip in het jaar. Dat zou nog eens een verrassing zijn! Tot die tijd jezelf verrassen, ook leuk.
Duidelijke webshop snel geleverd
Bedankt voor de ultieme waardering en graag tot de volgende keer.
Het pakket was heel netjes verpakt!
We proberen letterlijk elk item zou goed mogelijk te beschermen tegen transportschade. Extra werk is echt noodzakelijk en fijn te lezen dat u het bevestigt dat het niet voor niets is. In goede orde alles ontvangen is uiterst belangrijk natuurlijk. Bedankt voor uw reactie.
Redelijk snel geleverd, prima verpakt, ruime houdbaarheidsdatum.
Onze producten zijn altijd vers af producent, geen wazige partijhandel die we kennen van bepaalde grote (drogisterij)ketens. Als de pakketdienst ook zijn werk doet dan hoeft u niet langer op uw bestelling te wachten dan strikt noodzakelijk. De extra-extra verpakking heeft altijd onze aandacht. Produkten beschermen tegen pakketpost is een uitdaging. Dank voor de recensie en graag tot de volgende!
Super levering alleen jammer dat de post bezorger het paketje kwijt was en het daarom later werd geleverd maar daar kan snoepdiscounter niks aan doen
Fijn te lezen dat alles is goedgekomen en nog fijner voor ons dat u onderstreept dat er een verschil is in onze werkzaamheden en die van de externe partij, zijde de pakketdienst. Eigenlijk de belangrijkste schakel want wij kunnen alles goed doen, maar als de bezorger in gebreken blijft dan stopt alles. En letterlijk niets dat we daar aan kunnen doen. Met ruim 10.000 zendingen per jaar kunnen we zonder twijfel bevestigen dat onze pakketdienst over het hele jaar fantastisch presteert. Maar elke zending moet goed gaan, dat is onze norm.
perfect , vandaag besteld morgen in huis
Dat is de ultieme Snoepdiscounter beleving. Bedankt voor uw reactie!
Na mijn bestelling heb ik telefonisch contact gehad over de bezorging van mijn bestelling. Ik werd zeer dienstverlenend en vriendelijk geholpen en ze zijn de bestelling zelf komen bezorgen bij mij omdat hun leverancier om de hoek zat en het bijna Koningsdag was. Echt helemaal top. Daarnaast de producten deden volledig aan de verwachtingen.
Dank voor de vriendelijke woorden en dit is wat we doen inderdaad. Veel mensen realiseren zich (logisch) niet wat er zich allemaal afspeelt en/of wat er voor werk nodig is om alle klanten optimaal te bedienen. Deze erkenning betekent veel voor ons want daar doen we het juist allemaal voor. Geen nummers maar mensen, leuke mensen. Dat zijn onze Snoepdiscounter klanten.
Ik vond de keuze in snoepgoed ruim, alhoewel er wel een aantal items die ik zocht niet voorradig waren. Dat is natuurlijk altijd mogelijk, maar alles wat ik bestelde was wel na 1 werkdag geleverd. De voorraad indicatie klopt dus wel. Wat ik alleen jammer vond, is dat alle schepgoed in aparte plastic zakjes geleverd word, die dan weer in een plastic puntzakje gestopt worden. Misschien als optie gemengd in een papieren zak aanbieden?
Dank voor de mooie inhoudelijke reactie en we delen uw mening over het plastic. Helaas weten wij na vele jaren ervaring dat er geen enkele andere vorm van verpakking bestand is tegen pakketpost. Het is een noodzakelijk kwaad. We gebruiken de kleinst mogelijke plastic zakjes zodat elke 100 gram snoep niet een strikt noodzakelijk grotere verpakking de deur uit gaat. We hergebruiken alle dozen en zelfs het opvullen gebeurt met eierdozen en/of plastic van de pallets wat we eveneens hergebruiken. Niet laten we onbenut als recycle materiaal. De pakketten worden opgehaald met een elektrische bus dus we hebben een minimale 'carbon footprint'. Dank voor het meedenken!
Vandaag besteld en de volgende dag op het goede tijdstip bezorgd. Wij zijn dus tevreden!
Wow, dat is 'snelst' zegmaar!
verpakking kan beter
Duurt langer dan verwacht
Lekkere snoepjes Goed verpakt En snelle levering
Netjes verpakt en super snel in huis
Netjes ingepakt en snel geleverd!! Helemaal blij
In België is het moeilijk drop kopen. Als drop liefhebber is dit De Oplossing. Heel veel keus en redelijke prijs en snelle levering. Top!
Goede kwaliteit
lekker
Leuk om je kleinkinderen te laten uitzoeken wat ze willen ze zijn gek op schermen en op snoep..