Snelle levering zoals gevraagd

Men houdt rekening met wat er gevraagd wordt…

Heerlijke honingdrop noppen

Zoals ik ze gewend ben was de smaak heerlijk het is voor herhaling vatbaar en een aanrader

Goed verzorgd

Top!!

Super goed goede verpakking alle producten zaten er in compleet en nog heel + dicht

Uiterst correct afgehandeld.

Ben een tevreden (nieuwe) klant.Een volgende bestelling,is dan ook iets,wat zeker wel gaat gebeuren.

Oudhollandse schuimblokken

Na wat speurwerk hier terecht gekomen omdat ze nergens de echte schuimblokken meer verkopen zelfs mijn kleinzonen van 7 en 11 maanden zijn er nu aan verslaaft

Goede communicatie en snelle levering

Zeker voor herhaling vatbaar

lekker snoep en snel geleverd

prima snoepjes lekker snel geleverd dus een zekere aanbeveling

Snel en goed geleverd

Snel geleverd, goed ingepakt. Lekker snoep voor een goede prijs

Snelle levering l

Lekker drop

Netjes geholpen

Pakketje kwijt toch terecht gekomen. Goede service

Leveren wat je besteld

Wordt per mail op de hoogte gehouden over je bestelling.

Eerste bestelling,prima geregeld. Keurig op afgesproken plek gezet bij mijn afwezigheid

Goed geleverd

Goed.

Snelle levering. En lekkere snoepjes.

Niks aan toe te voegen kan niet beter UITSTEKEND

Fantastische service!

Simpelweg fantastische service, ouderwets goed kan je wel zeggen. Dit bedrijf behandelt de klant zoals een klant behandeld wilt worden.

Bij een gedeelte staat er voor 16u besteld, volgende werkdag in huis en op een ander gedeelte van de website staat er 1-3 werkdagen. Bij mij heeft het inderdaad 1-3 werkdagen geduurd dat ik mijn bestelling heb mogen ontvangen. Bestelling was goed en veilig ingepakt.

Snelle en juiste bestelling afgeleverd

Snelle & Goede levering!

Alles wat ik besteld heb is geleverd, keurig verpakt en op tijd. De bosbessendrop is echter niet van de kwaliteit die ik gewend ben. Volgens mij is dit geen echte bosbessendrop en ik denk dat het goed is als jullie dit ook melden op jullie website.

Snel geleverd en heerlijke snoepjes

Snel geleverd en heerlijke snoepjes

Snelle en goede service

Snoep wat niet voorradig bleek te zijn werd een alternatief voor gezocht en via Whatsappje aangeboden

Snel verzonden, keurig verpakt, lekker snoep!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering alles netjes verpakt

De service is goed.

Alleen de vervoeder(dpd) is bagger. De bezorger is te lui dat hij aanbelt. Wederom moest ik zelf het pakket afhalen. Daar ik heel slecht ter been ben moest ik weer iemand sturen om het pakket af te halen!! Hier door zal ik niet meer bestellen helaas.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht