Goed, heb alleen een verkeerd item gekregen.

Ik had reese mini peanutbuttercups kingsize besteld maar ik kreeften reese big cup. Ik begrijp de verwarring het is alleen een beetje jammer.

Top kwaliteit en verpakking

Dropjes en snoep waren allemaal top kwaliteit, en alles zat apart verpakt in zo'n puntzak. super leuk gedaan!

Heerlijk

Lekker snoep.Handig met grote hoeveelheden met snoep wat je lekker vind.

Super snel

Topwinkel⁴

Snelle en goede service!

Goede communicatie en snelle levering. Snoepgoed valt goed in de smaak! We hebben hier vaker besteld om deze reden.

Helemaal zoals verwacht

Snelle levering, goede producten

zeer goed

Zeer goed levering goed verpakt

Top top

Zijn snel geleverd en het smaakt lekker.

Snelle en correcte levering.

Prima, snelle en correcte levering.

Veel keuze voor een goede prijs

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling plaatsen ging wel goed maar ik wacht nog steeds op bezorging

Prima en vlot geleverd

Heel veel keus ! (alleen suikervrij snoep lastig op de website te zoeken).

Super kwaliteit en zeer snel aangekomen bestel zeker vaker

tevreden

Alles precies zoals beloofd

Hoge verzendkosten maar snelle service

Het is omdat wat ik zocht nergens meer in een winkel te koop is waardoor ik dus genoodzaakt was om het bij jullie te bestellen. Het is jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, zeker als je maar 100 gr van iets wilt bestellen.

Bestelde artikel is prima

De bestelde artikel is prima, maar de bezorging van DPD is waardeloos! Bestelling is binnen maar niet bij mij maar bij de buren. Totaal niet kenbaar gemaakt bij welke buren. Dit is ook niet de eerste keer bij bezorging van DPD. Heel jammer!

Snelle levering volgens mijn bestelling

Mijn eerste ervaring met Snoep discounter was uitstekend. Bestelling plaatsen ging makkelijk en via mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Ondanks dat via de mail werd aangegeven dat de levering 7 dagen zou kunnen duren, had ik alles binnen 4 dagen in huis! goed verpakt en met een houdbaarheidsdatum ver in de toekomst- voor die tijd is het waarschijnlijk al op en hebben we opnieuw besteld ;-).

Snel en zeer behulpzaam

Prima keus, snelle levering

Het pakket is in goede orde ontvangen. Het enige puntje van kritiek is het niet vermelden van de houdbaarheidsdatum van de grootverpakking (lolly's ) op de site, deze is niet heel lang. 150 stuks op te eten voor december 2023, we gaan ons best doen :P

Lekker maar veel verzend kosten

Lekkere snoep alleen veel verzend kosten.

levering perfect

Alleen het snoep wat ik moest hebben was het niet leverbaar.

gewoon goed

duidelijke website. makke;ijk te bestellen en snel en keurig geleverd.

prima ervaring mee, handelen correct.

handelen correct en leveren op tijd binnen.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel een order geplaatst en binnen enkele dagen stond de grote doos vol lekkers op de stoep. Top!

Prima snelle levering

Duidelijke webshop snel geleverd