Snel geleverd, goed ingepakt. Lekker snoep voor een goede prijs
Lekker drop
Pakketje kwijt toch terecht gekomen. Goede service
Wordt per mail op de hoogte gehouden over je bestelling.
Eerste bestelling,prima geregeld. Keurig op afgesproken plek gezet bij mijn afwezigheid
Goed geleverd
Snelle levering. En lekkere snoepjes.
Niks aan toe te voegen kan niet beter UITSTEKEND
Simpelweg fantastische service, ouderwets goed kan je wel zeggen. Dit bedrijf behandelt de klant zoals een klant behandeld wilt worden.
Bij een gedeelte staat er voor 16u besteld, volgende werkdag in huis en op een ander gedeelte van de website staat er 1-3 werkdagen. Bij mij heeft het inderdaad 1-3 werkdagen geduurd dat ik mijn bestelling heb mogen ontvangen. Bestelling was goed en veilig ingepakt.
Snelle en juiste bestelling afgeleverd
Alles wat ik besteld heb is geleverd, keurig verpakt en op tijd. De bosbessendrop is echter niet van de kwaliteit die ik gewend ben. Volgens mij is dit geen echte bosbessendrop en ik denk dat het goed is als jullie dit ook melden op jullie website.
Dank voor uw recensie, uiteraard is het de enige echte bosbessendrop. Er is niet zoiets als 'imitatie bosbessendrop'. Zoiets zouden we ook niet vermelden om de eenvoudige reden dat we zoiets niet eens zouden aanbieden. We zijn geen Kruidvat, Action, Big Bazaar of supermarkt. Alles bij ons is topkwaliteit af fabriek en direct op herkomst te herleiden. Het merk (fabrikant) staat op onze site vermeld alsmede de ingrediënten en produktspecifiate dus meer dan dat is er simpelweg niet te melden. 100% transparant. Smaak is en blijft subjectief, maar een fabrikant kan altijd op enig moment een recept wijzigen en daarmee de smaakbeleving.
Snel geleverd en heerlijke snoepjes
Super bedankt voor de feedback, dat bevestigt in een notend(r)op alles waarom we bekend willen staan. Altijd fijn om te lezen voor ons en voor onze klanten.
Snoep wat niet voorradig bleek te zijn werd een alternatief voor gezocht en via Whatsappje aangeboden
Dat is zo handig als er een correct mobiel nummer wordt opgegeven bij de bestelling, in het geval dat we een vraag moeten voorleggen dan kunnen we snel schakelen met de klant. Dus dan ook voor het snel reageren natuurlijk. In goed overleg is alles mogelijk en met snoep zijn er altijd zoveel opties om uit te kiezen. Vaak pakt het zelfs nog beter uit dan de oorspronkelijke bestelling. Dank voor de duidelijke recensie en graag tot de volgende bestelling.
Snel verzonden, keurig verpakt, lekker snoep!
Dat was ook een mooie collectie snoep die u besteld heeft! Alles met zorg verpakt waardoor het ook bij u aankomt op de manier zoals wij het versturen.
Zeer snelle levering alles netjes verpakt
Dankjewel voor de complimenten. Ook de zakken van 1 kilo verpakken we nog eens extra om transportschade te voorkomen.
Alleen de vervoeder(dpd) is bagger. De bezorger is te lui dat hij aanbelt. Wederom moest ik zelf het pakket afhalen. Daar ik heel slecht ter been ben moest ik weer iemand sturen om het pakket af te halen!! Hier door zal ik niet meer bestellen helaas.
Dank voor de recensie. Succes met online aankopen (verkoop) valt en staat altijd met de 'jongens en meisjes' die de levering aan de deur komen brengen. Daar valt als webshop (of particulier) niets in te sturen om de simpele reden dat het tienduizenden individuele bezorgers betreft die overal werken, ongeacht welke pakketdienst. De overeenkomst is dat ze geen van allen tijd hebben om het werk fatsoenlijk te doen, dat is een algemeen bekend 'probleem'. Ze doen soms meer dan 150 leveringen op een dag EN moeten dan soms ook nog producten ophalen bij zakelijke klanten. Ze maken hele lange dagen zonder lunchpauzes. Het ergste is nog wel dat mensen online bestellingen doen en vervolgens niet thuis zijn om het in ontvangst te nemen. Dat is een enorme tijdverspilling voor deze bezorgers die, zoals eerder gezegd, al geen tijd over hebben. Daar staat uw situatie tegenover die net zo vervelend is, gewoon thuis zijn en het pakket niet in ontvangst kunnen nemen. Dat kan niet en daar moet u ook een klacht over indienen bij de betreffende pakketdienst. De keus om niet meer bij Snoepdiscounter te bestellen is aan u, maar staat los van onze prestatie.
Zeer vlot afgehandeld zonder ook maar een probleem
Vriendelijk dank Simone voor de fijne feedback. Heel Belgie leveren wij probleemloos met dezelfde voordelen als voor Nederland, daar maken we geen onderscheid in. Grote en zware pakketten geen probleem en gratis geleverd vanaf € 50. Graag tot de volgende bestelling.
Bestelling zag er goed uit
Dankjewel voor de waardering.
Snelle levering!
Alle orders worden zsm verwerkt en in 99,9% van de gevallen is ook alles op voorraad in de gewenste hoeveelheid en daardoor kunnen we snel handelen voor onze klanten. Dank voor de fijne reactie.
Het snoep waar ik naar op zoek was is niet zomaar in de winkel te krijgen. Het gaat om blauwe snoepsleutels voor op mijn werk. We beleven er veel plezier mee omdat je een blauwe tong krijgt als je deze sleutel snoept. Hilarisch om te zien. Heeft al voor enkele komische momenten gezorgd in mijn omgeving. Op snoeppot staat (als grapje) een waarschuwing: 'Pas op, blauwe tong'.
Leuk te lezen waar onze snoepjes belanden! Als je ECHT iemand te pakken wilt nemen met een blauwe tong dan MOET je de Galactic Cubes bestellen. Dat is 'Next level blauw' !
Mijn bestelling kwam niet geheel ongeschonden aan… De dozen met Tony’s waren flink beschadigd; in ieder geval niet meer geschikt om cadeau te doen… En ipv Bassett’s Engelse Drop kreeg ik Bassett’s Wine Gums; uitgerekend het snoepje waar ik niet van hou… Kan gebeuren, maar los het dan op, zou ik zeggen… Krijg vervolgens een ellenlange uitwijding over de pakketbezorgers… veel bla, bla, bla… En ook de belofte dat de winegums én 1 van de twee dozen Tony’s terugbetaald zal worden. Vandaag kreeg ik de creditnota voor alleen de winegums… Nog geen geld én ook niet volgens de belofte… Het lijkt Den Haag wel. We reserveren uw terugbetaling, maar over de uitbetaling gaan we nog tig keer liggen bakkeleien… Ze zijn de klant zeker liever kwijt, dan rijk… Welnu, dat is bijna gelukt…
Schandalige reactie Rob. We hebben open en eerlijk met u gecommuniceerd en de uitleg was akkoord voor u alsmede de oplossing die we aangedragen hebben. Nu doet u ineens een heel anders verhaal en maakt u ons belachelijk?! Dat betalingen per artikel gecrediteerd worden en dat dit verloopt via een betaalmaatschappij die onderling communiceert met de banken, is een vertragende factor maar wordt gewoon geregeld. Het is wanstaltig dat u onze werkwijze op deze manier etaleert naar de buitenwereld.
Jammer dat er veel niet op voorraad is.. Hopende bij een volgende bestelling wel. Verder ook goeie service en snelle levering
Dank voor de bestelling en het ultieme cijfer waarmee u ons gewaardeerd heeft. Let op: veel artikelen zijn zeer zeker leverbaar maar uit veiligheid staat het aantal soms op aantal nul nadat de complete fysieke voorraad (meerdere klanten) besteld is. Dan komt er gewoon weer nieuwe voorraad achteraan maar deze zetten wij pas aan als het daadwerkelijk bij ons binnen is. Dus als er een artikel niet beschikbaar staat, kunt u ons gewoon vragen (email of telefoon) of het produkt gereserveerd kan worden en/of toe te voegen aan de bestelling.
Top bedrijf
2 dozen ontvangen, 1 doos gescheurd, 1 gebroken. Melding van gemaakt, verzoek tot geld retour van 1 dpos. Geen respons.