Snel en eenvoudig bestellen

Snel en eenvoudig bestellen

Snelle levering / goed verpakt

Snelle levering en de producten waren goed verpakt. Alles is heel aangekomen. Tevreden met de bestelling.

top

caramac is nergens meer te krijgen maar bij de snoepdiscounter wel besteld en snel geleverd toppie

Prima mogelijkheid

Ik heb het een keer uitgeprobeerd om te kijken of ik het zo vaker ga doen. Maar dat weet ik nog niet. Het is lekker makkelijk zo, maar ook te verleidelijk en je hebt meteen zo veel in huis. Ik heb geen winkel, maar het was gewoon voor thuis.

Snel en nette verzorging

Probleem met bezorging door snoepdiscounter opgelost . Bijna alles netjes met bubbeltjes plastic verpakt behalve 1 zak met snoep die was jammer genoeg open gegaan .

Super!!!

Heel snel bezorgt en netjes verpakt!

Inhoud , product goed . Verpakking / inpak verzorging slecht !!!

Verzorging verpakking / inpak bijzonder slecht. - Blik met lollie's gedeukt . - Mars doos geheel open gescheurd , hier en daar met plakband getracht alles bij elkaar te houden . De inhoud is echter gespaard gebleven , dus normaal eetbaar . Het geheel is geen presentatie van kwaliteit. Kan stukken beter , succes !!!

Snelle en correcte service

OK

Lange verzendtijd

Bestelling naar levering kan een week duren.Staat inderdaad in uw beschrijving maar in deze digitale tijd en vele pakket service diensten ...

Uitmuntend

Het pakket volgens afspraak ontvangen. De bestelling was keurig ingepakt en het oudhollands snoep is inderdaad volgens recept van vroeger toen ik jong was. Volgende bestelling kunnen jullie terzijnertijd tegemoet zien.

geweldig

Handig met bestelling, prijs is goed, volgens afspraak geleverd, in een woord dus geweldig !

Zo moet het zijn!

Bestellen ging gemakkelijk, snelle levering en product goed verpakt. Top!!!

Zeer goed jammer dat de snoep apart verpakt was en niet al door elkaar zat

prima levering en op tijd

we zullen dit bedrijf vaker benaderen wanneer we snoepgoed nodig hebben

Persoonlijk geholpen

Goed geregeld! Ik werd gebeld dat niet alles voorradig was en dat het in twee delen opgestuurd zou worden. Uiteindelijk was alles er toch op tijd. Goede persoonlijke benadering!

Goede service en ruim assortiment als je alles ziet komt het kind zijn weer in je boven wat een heerlijk gevoel geeft, makkelijk is ook dat je de hoeveelheid kan aanpassen ik zit dan ook met spanning naar mijn pakketje uit te kijken ik ben dik tevreden.

alles precies op tijd geleverd

Goed maar verpakking kan beter

Levering was goed op één ding na. Een derde van de lollies was gebroken omdat het mijns inziens in een te kleine doos is ingepakt met te weinig opvul ruimte. Koeriersdiensten rijden nou eenmaal als gekken dat weet iedereen wel. Daarom geef ik 3 sterren. Toch beveel ik ze wel aan in de hoop dat dit probleem wordt opgelost.

Uitstekende dienstverlening

Heb mıjn bestelling nog steeds niet binnen

Jammer dat ik nog steeds me bestelling niet binnen hebt

Perfect geleverd

Perfect kwaliteit snoep!!!