Zwaar teleurstellend!!!!!!!!

Ik had voor een feestje waarvoor ik een week van tevoren een kilo winegums had besteld nooit ontvangen.

Prima snoep en snelle levering

Prima levering

Alleen maar tevree over de goede en snelle service

Prima verpakking.snelle service.zeer tevreden

Snelle levering en goede service

Makkelijk om te bestellen uit een gevarieerd assortiment. Service top en snel bij het corrigeren van mijn bestelling. Levering de volgende dag dus helemaal tevreden!

Netjes verpakt, op tijd geleverd, erg goed geholpen! Zeer klantvriendelijk!

ik heb een goede ervaring

gekregen wat ik besteld heb en snel geleverd

Zeer snelle levering.

Voor halloween snoep besteld, keuze genoeg. Erg fijn dat er veel snoepjes per stuk verpakt zijn.

Veelzijdig assortiment, goede service.

Goede website, veelzijdig assortiment. Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van status van verzenden.

Goede prijs

Zeer goede prijzen en snelle levering.

Bestelling goed ontvangen

2 keren besteld, 2 maal mijn bestelling snel en in goede staat ontvangen. Zeer tevreden.

Duidelijk.

De bestelling was snel geleverd en korrekt verpakt.

Snel geleverd! En heerlijke snoepjes!

Prachtig snoepgoed

Veel keus, goed verpakt

Blij met mijn bestelling. Veel keus en de bestellimg was zprgvuldig verpakt.

Snelle levering en goed verpakt !

Leveringen zijn altijd vlot en goed verpakt; de keuze is daarentegen soms iets te veel. ;)

Snelle levering en goede kwaltiteit. Top!

op tijd en precies wat ik wilde

was goed.

Vlugge en verzorgde aflevering

Vlugge en verzorgde aflevering. De kwaliteit van het product kende ik al via via

Snelle levering van goed snoep

Gewoon goed snoep voor een goede prijs

slecht

bestel 50 x 100 gram krijg 5 zakken van een kilo extra wist voor deze firma ***** welke ik niet terug krijg kan ook niet retourneren want dat schijnt niet te mogen volgens hun . is meteen de laatste keer dat ik wat bestel bij deze *****

Geen klachten.

Snelle en goede service

Ondanks dat er in de mail werd gezegd dat het wel een aantal dagen kon duren voor ik mijn bestelling had was het de volgende dag al binnen.

Alles netjes geleverd

Alles netjes geleverd alleen op verschillende dagen ( met een tussenpozen van 4 dagen ? ) terwijl ik alles in 1 x heb besteld

Kromhout 167

3311RG Dordrecht