Heel goed!

Heel goed bedrijf. Bij eventuele problemen gaat het bedrijf daar heel goed mee om! Erg klant vriendelijk

super goed

top

Overzichtelijk bestelproces, goede communicatie en snelle levering

Overzichtelijke website met veel keuze. De communicatie is helder en de verzending ging voorspoedig. Alles was goed ingepakt om zonder schade geleverd te kunnen worden.

Zeer goed en snelle levering

Genoeg keuze en een snelle levering zeer te vrede ga zeker weer bestellen de volgende keer

Heb nog geen bestelling gehad

Ik heb nog niets binnen wel volop mailtjes maar nog geen levering . Dus voor mij geen aanbevelingen op deze manier.

Goed verpakt en goede service

Post bedrijf heeft het verpest

Mijn pakket is op 1 of ander adres afgeleverd van mensen die er totaal niet zijn. Nou maar zoeken dan.

Voor mij ervaring als nieuwe klant ging het vlekkeloos van a tot z zelfs het bezorgen ging zeer vlot, dus een goede redenen om hier weer me drop te bestellen

Super snel geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt

Afspraak is afspraak

Super snelle levering

Lekker veel keus!

Super service

Door omstandigheden hadden wij t snoep de volgende dag nodig, telefonisch contact gehad en zij konden de bestelling meteen inpakken en dezelfde dag nog versturen, echt super!

Super goede service en snelle levering!

Super goede service en snelle levering! En een fijn direct contact per mail!

Duidelijke site, goede prijzen en snelle correcte levering! Ik zal zeker nog eens wat bestellen!

Snelle levering en geweldige service

Onze bestelling van Snoepdiscounter werd snel en in keurige staat afgeleverd. Er klopte in eerste instantie iets niet in onze bestelling, maar dit is bijzonder netjes opgelost. Keurige medewerkers die je te woord staan!

Goede en snelle levering

Er was een goede en snelle levering. Ook de producten waren lekker en goed. Echter kreeg ik ook het afval van de bulk voorraad erbij. Dat was dan weer jammer.

Zeer tevreden!

Bestelling gedaan voor sweettable/ candybuffet. Prettig dat je hier ook kleinere hoeveelheden kunt bestellen. Alles netjes verpakt en zeer snel geleverd. Ook was alles van goede kwaliteit voor een prima prijs. Wij waren zeer tevreden.

Veel keuze, snelle levering.

Goede overzichtelijke site, groot assortiment. En ook nog eens snel geleverd. Top!

Prijzen zijn ok

De prijzen zijn echt ok Alleen de verzendkosten zijn dan weer zo veel je hebt niet echt het idee dat je goedkoper uit bent

Pakket nooit ontvangen

Dag, Pakketservice dpd geeft aan t afgeleverd te hebben. Was niet waar. Later gaf dpd aan dat t bij bewoners in andere straat bezorgd te zijn. Ook dit klopte niet. Nooit briefje ontvangen waar t was gebleven. Dpd is klacht aan t uitzoeken. Zeeeeer vervelend. Ik zou andere pakketservice nemen.

Belabberde levering

Bij het bestellen expliciet gekeken naar de levertijd. 2 dgn. Bij de bevestiging was het ineens 2 tot 3 dagen. Vervolgens gaan we vandaag de 4e dag in en nog geen pakketje gezien. Op de track & tracé kan ik zien dat het pakketje nu voor de tweede keer door NL wordt gereden. 2 dgn geleden was het vlakbij om vervolgens weer terug naar Brabant te rijden. Bellen om te vragen hoe dat zit helpt ook niet. Ze vertelden me wat ik zelf ook al kon zien. En met een oplossing anders dan ‘even afwachten’ kan ik niet zo veel. Nu maar elders op zoek naar mn artikelen, want ik heb ze vandaag nodig.

Een hele snelle levering

En een super service zou zo het zo weer doen dank u

Ruim aanbod ,verzending kan sneller

Genoeg keuze en leuke snoep maar levering kan echt sneller …

Kromhout 167

3311RG Dordrecht