Goed en snel

Goed verpakt want ze zijn breekbaar ( bubbeltjes plastic en eierdoos ) en snelle verzending.

top

veel soorten en snelle levering

Netjes en op tijd geleverd!

Bestelling werd netjes en op tijd geleverd. We zijn dik tevreden.

Supersnel

Supersnel geleverd en heel netjes ingepakt. De site is ook makkelijk om te bestellen. Precies de snoep wat ik wil.

snelle service , goede kwaliteit

zeer goed

Lekkere producten goede prijs snelle levering

Snelle levering prima product

Lekker snoep keurig geleverd!

Lekker snoep en keurig geleverd.

Ik heb deze al beoordeeld.

XXX

Snelle service uitstekende communicatie goede kwaliteit

Alles perfect ingepakt

Maandag besteld woensdag gekregen top bedrijf ga hier zeker meer bestellen

Makkelijk te bestellen, snelle levering, prima smaak.

Snel geleverd, snelle reactie. Prima!

Snelle levering, duidelijke site, snelle reactie toen ik een vraag had. Prima ervaring kortom.

Snel geleverd, mooie producten

Al eerder een bestelling gedaan, ook nu weer keurig geholpen en op tijd bezorgd. Perfect en voor herhaling vatbaar.

Netjes en snel bezorgd

Goede website om te bestellen, goede communicatie en super snel geleverd. Ik ben erg content

Goed hoor

Vooral 'kwaliteitssnoepjes', hoe slecht ook al dat suiker ... Dan maar goed ;-). Wel duur maar je vindt dit niet in de AH of Jumbo ... Toch? Dus rustig aan.

FANTASTISCH!

Dit is een welverdiende proficiat voor de medewerkers van snoepdiscounter! Ik leg met enkele woorden uit waarom; helaas wegens mijn last minute veranderingen kwam ik tot het besef dat mijn evenement ongeveer 15-16 kilo snoep te kort had. Heel snel contact opgenomen met snoepdiscounter team via mail, kreeg binnen de half uur antwoord en mijn held Steven beloofde mij tijdig te zullen leveren. Ik hield mijn hart vast, maar ging er toch voor. Tegen de avond heb ik mijn bestelling geplaatst. Volgende dag, stond een immens grote doos van snoepdiscounter in de late namiddag voor de deur. Alles was perfect verpakt! Graag wil ik Steven en de gehele team van harte bedanken voor hun harde werk en lieve lieve lieve manier van antwoorden op de mails.. Geweldige team, geweldig snoep, snel, eerlijk en ON TIME! Vanaf heden altijd bij snoepdiscounter!

Topservice

Duidelijke site. Vriendelijke klantenservice. Snelle levering

Mijn collega's zijn superblij

Dank u.

Netjes op tijd bezorgd

Top producten

Voor een verjaardagsfeest gekocht voor mijn zoontje om zelf een grote snoep van gemaakt. Mijn zoon was heel erg happy. Verder hele goede service gekregen omdat de pakketdienst weer eens niet deed wat het moest doen.

....

....

Prima service, snelle levering

Besteld, 2 dagen later al in huis. Goede prijs en product zoals beschreven.

Goede en snelle service

Je kunt hier heel goed je snoep bestellen.

Goede service en snelle levering. Veel keuze in allerlei snoep.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht