Heerlijk Oudhollands snoep.

Mijn ouders blij gemaakt met de snoepjes van hun jeugd. En het mijn kinderen laten ontdekken.

Fantastisch!!

De dienst was super en snel!! Niet alle items waren voorradig maar in overleg zijn we tot een oplossing gekomen. Pakketje goed geleverd en snoep mooi verpakt!

lekkere snoep maar verpakking was stuk

verschillende plastiek potten waarin de snoep zat, waren stuk. Dit komt niet zo goed over als je de verpakking opent en je de snoep verspreid in de doos ziet liggen Waren deze al stuk of is dit tijdens transport gebeurd?

De bestelling is zeer snel geleverd.

Snel geleverd! Wel veel artikelen niet leverbaar…

Superr

Top verzorgd en super snel geleverd .

Een goeie ervaring.

Op de website makkelijk te vinden. Erg overzichtelijk.

Snelle levering!

Helemaal naar verwachting, snelle service en heel erg lekker.

levering had sneller gemogen mijn bestelling is er met 2/3 dagen. maar verder is alles top producten zijn goed je krijgt alles en nergens problemen mee! ga vaker bestellen

Niet gehadt door dpd

Deel van probleem op gelost heb wel n bestelling gehadt maar moest zelf op halen door sneldienst wat mijn meer kosten dan mijn bestelling

Netjes verpakt en alles juist ontvangen. Korte verzendtijd

Netjes verpakt en binnen 2 dagen geleverd. Top!

Netjes verpakt en binnen 2 dagen geleverd. Top!

Goed en lekker

Bestelling werd snel en keurig geleverd en alles voldeed aan de verwachtingen. Voor herhaling vatbaar!

Super snelle levering!

Artikel zoals omschreven en de volgende dag al in huis! Top!

Fantastische service

zeer goede service en vlotte levering, zeer vriendelijk aan telefoon en echt behulpzaam dikke duim en bedankt

Snelle levering perfect!

Perfect verpakt en snel geleverd. Bestelling compleet ontvangen. Een aanrader als je eens lekker wenst te snoepen.

Voortreffelijk

Super snelle levering wij zijn dan ook zeer tevreden

Duidelijk overzicht van de diverse snoep soorten cq aanbiedingen.

Mede door jullie aanlevering was Koningsdag Driebergen-Rijsenburg, als vanouds, weer een supermooi geslaagde dag.

Oude taaie uitgedroogde snoep

Hier voor de 2e keer besteld, 1e keer was ik ook niet zo tevreden , taaie of keiharde snoep, uitgedroogde snoep, nu weer t zelfde, ik heb de 1e keer een mail gestuurd zonder reactie van snoepdiscounter , ook op de recensie geen respons gehad , dus zal nu weer niet zijn, maar boven de 50 eu snoep voor de 2e keer in de kliko beland, na deze niet goede recensie over snoepdiscounter kreeg ik een boze mail van snoepdiscounter, maar dat boeit me niet zo, vind het alleen schandalig want het is toch mijn ervaring met de bestelling? Om dan te gaan dreigen met stappen te gaan ondernemen tegen mij is echt belachelijk maar ze moeten maar zien. En als ze dit nu niet toegeven zal ik de mail van snoepdiscounter voor altijd bewaren in belangrijke map. Met hun hoofdletters kinderachtig zeg, maar dat kan ik ook want het is echt niet VERS wat ze verkopen, althans niet wat ze mij verstuurd hebben.

Super veel producten. snelle bezorging. Zeker een aanrader

Ben zeer tevredener de producten

Gekregen waar ik besteld had.

Bestelling was volledig en snel.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht