Uitgebreid assortiment Goede service Snelle levering De goederen waren deftig verpakt Enkel jammer dat er een aantal items waren die niet (meer) leverbaar waren die ik graag had willen bestellen …
De snelle verwerking van onze eerste bestelling was fantastisch.
Veel om uit te kiezen, jammer dat er ook veel niet op voorraad was. Snelle levering.
De lolly's zijn overdatum. ( Blauw) ik raad aan een andere kleur te bestellen ( roze) omdat deze vaker besteld worden) De toverballen zijn geen toverballen. Veranderen niet van kleur; de eerste kleur sabbel je eraf, dan zie je een andere kleur; einde verhaal. Niet dat je 3 verschillende kleuren krijgt. Van kleur naar wit. Wel snel geleverd en goed verpakt Geen contact opgenomen hierover. Las al negatieve ervaring bij bol.com dus had het niet moeten doen. Tracteren school flop.
Beste Clare, wij hebben u enige weken reeds gevraagd om beeldmateriaal over lolly's die over de datum zouden zijn. Dit is in principe al onmogelijk omdat lolly's geen uiterste houdbaarheidsdatum hebben. Vervolgens is onze omloop zo snel dat we onmogelijk oude voorraad kunnen hebben. Vervolgens lezen we een bizarre aanname van uw kant; 'ik raad aan een andere kleur te bestellen (roze) omdat deze vaker besteld worden'. Dan is onze vraag, waar heeft u die kennis vandaan?! En nee u gokt ook nog eens verkeerd, blauw wordt altijd meer besteld dan roze. Dus ook nog een compleet verkeerde aanname. Onze toverballen zijn de enige echte van het merk Schuttelaar. Als u denkt dat zij geen 'echte toverballen' produceren dan kunt u dat absoluut melden bij de fabrikant. Als laatste hebben wij niets van doen met Bol.com (bewuste keuze) en wat zich daar afspeelt heeft niets te maken met Snoepdiscounter, noch is het representatief voor de zoetwaren branche. Elke amateur mag en kan een account aanmaken op bol.com en doet dat ook. Prijzen op B0L moeten altijd inclusief verzendkosten zijn en die zijn daardoor ook ten allen tijden astronomisch hoog. U dient absoluut ALTIJD contact op te nemen als er vragen of opmerkingen zijn want dan kunnen wij u netjes uitleg geven. Daar zijn wij voor. Hier werken mensen die u de beste ervaring willen geven. Wat u nu doet is zeer schadelijk. Kiyoh is niet bedoeld om ons in een kwaad daglicht te stellen met aannames en uitingen die zeer kwalijk zijn voor onze reputatie. Wij werken enorm hard voor een goede naam en niet voor niets verklaart dit ons hoge cijfer op Kiyoh. Als er iets verkeerd gaat dan zijn wij de eerste om dat te erkennen. Maar niet op deze wijze, zonder hoor en wederhoor. Wij zullen Kiyoh op de hoogte brengen van deze waardering en zullen vragen om dit op feiten te waarderen en niet op aannames en misplaatste informatie zonder dat er enig contact is geweest. Het feit dat Snoepdiscounter wel om bewijsvoering heeft gevraagd en hier geen antwoord op heeft gekregen zal hierin zeker worden meegenomen.
Geweldige service en super kwaliteit.
Dankjewel Dana! We waren toch in de buurt dus dan brengen we het gewoon zelf even langs natuurlijk.
Zoals de titel al zegt. Met aandacht ingepakt en snel verzonden.
Makkelijk besteld en snel geleverd!
Dankjewel Erik, dit is precies wat klanten zouden willen lezen als ze nog niet eerder besteld hebben bij Snoepdiscounter. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om ons op deze wijze publiekelijk te bedanken. Dit wordt uitermate gewaardeerd. Graag tot de volgende keer.
Alles vlot verlopen, zeer goed verpakt en duidelijke communicatie. Een aanrader.
Bedankt voor het mooie commentaar Alex, daar doen we het voor. Graag tot een volgende bestelling.
Goede levering
Originele beoordeling
Krijg geen reactie via de mail.nog app of bellen.vraag is dan ook ,waar mijn bestelling is.er is wat fout gegaan.
Het snoep paste allemaal perfect in de doos. En was ook snel aan gekomen. Ik had Russisch roulete jawbreakers gekocht. En de pittige was inderdaad erg pittig. Leuk om een grote doos te kopen en uit te delen aan vrienden
Het is gemakkelijk dat je een bericht krijgt tussen welk uur het geleverd wordt via sms. Snoepen zijn zoals aangegeven op de afbeeldingen.
Snel en goed
Netjes op tijd. En in woorden van de kinderen (en volwassenen): "yumm yumm myxsrvynmknfawfhkk smek smek" https://media.tenor.com/images/8ac9d7fbf2931256bd355a73cf0c9a4b/tenor.gif
Haha fantastische geluiden, jammer dat we de bijlage niet kunnen zien maar het beeld is duidelijk!
Snelle service en heerlijke jelly beans
We hebben zoveel Jellybeans tegenwoordig. Vooral de echte Jelly Belly zijn superieur. Fijn te horen dat u het waardeert. Graag tot de volgende bestelling dan maar! Dank voor uw commentaar en het geweldige cijfer.
had graag in het assortiment meer snoep van vroeger gezien.
Nog meer Jos? Wij hebben ALLE soorten die er zijn! Meer dan wat wij aanbieden is er daadwerkelijk niet op de markt. En vergeet niet, 'snoep van vroeger' is geheel subjectief aangezien vroeger voor iemand van 25 jaar een andere soort snoep betreft dan iemand die al twee keer zo lang op deze aarde rondloopt. Daar komt bij dat deze laatste doelgroep minder vaak snoep bestelt en daarmee verdwijnt met de jaren ook heel veel aanbod. Het is niet meer kostendekkend om sommige producten op de markt te houden. Dus verdwijnen veel soorten met de tijd. Geen trekdrop meer, geen dropbico's , geen salmiak UFO's, geen Bazooka Gum enz enz enz. Het ligt zeker niet aan ons assortiment.
Ik had last minute poprings nodig voor een vrijgezellenfeest. Gebeld en al aan de lijn mijn bestelling geplaatst. Ik weet nog niet of ik ze op tijd ga krijgen. Maar dat ik uberhaupt geholpen werd en dat ze moeite voor me hebben gedaan geeft mij genoeg reden om een lovende review te plaatsen. SUPER BEDANKT!
Paste precies Guy. We hebben de vervoerder nog een minuutje extra aan de praat gehouden zodat jouw bestelling nog precies mee kon! Bedankt voor de waardering.
Snel geleverd. Er was onduidelijkheid over mijn bestelling en dat is per mail heel goed afgehandeld. Ik bestel de volgende keer weer hier
Dankjewel Anita, super waardering. Zijn we ZO blij mee! Graag tot de volgende.
tevreden met de geleverde producten
De producten zijn heel snel geleverd en netjes verpakt. Een goede service!
Alles op tijd
Supersnel bezorgd en alles naar wens
Ik zocht wat speciale drop Soorten. Veel keuze op deze site. Top. Binnenkort weer
Dankjewel we zien de bestelling gaarne tegemoet! Bedankt voor deze ultieme score van 10 punten. Dat is waanzinnig voor ons en daar doen we het echt allemaal voor.
Snelle levering. ruim assortiment. Echter was er een zak met spekken kapot, en nog geen reactie op mijn email met klacht incl foto daarover gehad. Als er ook vlot op mail zou worden gereageerd, was het cijfer hoger geweest.
Snelle levering, snoep zat goed en stevig verpakt. Snoep heeft ook voldoende lange houdbaarheidsdatum.