Reactie van het bedrijf
De feiten zijn netjes medegedeeld en ik herhaal deze voor het publiek, waarvan u wilt dat deze meeleest: 1. wij hebben conform verzonden, geen manco. 2. de opgevraagde wichtlijst via de pakketdienst toont aan dat alles compleet is verstuurd, geen manco. 3. Ondanks alles hebben wij meerdere opties aangeboden en uiteindelijk uw geld teruggestort, hetgeen wij bij uitzondering hebben gedaan. Sterker nog we hebben over-gecompenseerd. Dat hoeven wij niet te doen. Afgehandeld naar behoren.. zo lijkt het.
Eerst alles voor u uitzoeken, elke mogelijk optie bedenken om het voor u op te lossen -voor alle duidelijkheid wij hebben aantoonbaar helemaal niets verkeerd gedaan- en vervolgens betalen wij u gewoon uit zonder dat u verzekerd bent, zonder dat er een complete bewijsvoering is. Dan stuurt u als dank voor onze inzet deze publieke Kiyoh waardering de wereld in? Laat ik daarbij vooral niet onbenoemd laten, de toon waarop u met ons heeft gecommuniceerd en de woordkeuzes en beschuldigingen die u geuit heeft. Ronduit respectloos en onwaardig. Om ons een waardeloos bedrijf te noemen dat is bijna een lachwekkende uitspraak, ..als het niet zo ernstig zou zijn. We hebben alles correct gedaan. Imca Paula van den Broek u heeft enkel en alleen de intentie om schade toe te brengen. Met 100% overtuiging en vertrouwen kunnen wij zeggen dat onze tienduizenden klanten zich niet zullen vinden in uw commentaar.