Top, snel geleverd.

Ik heb ervaring met een aantal andere vergelijkbare webshops. Deze is tot nu toe naar mijn mening het snelste en betrouwbaarste.

Helemaal (snoep)goed!

Voor de eerste keer besteld bij snoepdiscounter. Heel makkelijk en scherpe prijzen. Ouderwets genieten (ook samen met de kinderen). Een aanrader!

Netjes en snel bezorgd. Heel tevreden.

Snelle levering en goede service!

Snelle service en levering

Snelle levering geen problemen

Jammer dat de site niet goed werkt

Voor onze bruiloft willen we een zweette lealen en daar is veel snoep voor nodig. Ondanks dat ik voor sommige dingen 5x 100 gr heb aan geklikt heb ik nog maar 100gr van alles gekregen. Ik zag achteraf ook dat ik niet meer betaald had. Maar wel jammer want dat is gewoon te weinig. De site werkt dus niet goed. Wel wat het er snel en heel goed verpakt! Even zorgen dat de site werkt en dan bestel ik zo weer.

Goed verpakt en top geregeld

Goede service, Lekkere producten En goed verpakt

alleen de bezorging was erg makkelijk ik was zogenaamd niet thuis en hebben ze het afgeleverd

ik moest het pakket afhalen bij een DPD afhaal punt , ik ben niet zo goed meer ter been dus dat was niet zo makkelijk.

zeer goed

super snel geleverd

Super snel en goed

Ik had mijn bestelling rond 18:00uur gemaakt en was de volgende middag al in huis. Kwaliteit is super.

Goeie/snelle service

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling was heel snel binnen. Netjes nog contact gehad met service over dat een product niet op voorraad was en kreeg een keurige oplossing aangeboden. En geloof me, dit zijn precies de goede zure matten (ben ik nog al kieskeurig mee haha)

Snelle levering en goede communicatie.

Onze bestelling werd snel geleverd en er werd contact met ons opgenomen over andere verpakking.

Nog iets ontvangen, inmiddels ontvangen.

Nog niets ontvangen, dus heb nog geen oordeel. Vorige week besteld maar niets meer vernomen. Pakket inmiddels ontvangen. Mail ter beoordeling ontvangen voordat ik zelf iets ontvangen had. Dat was dus beetje lastig beoordelen…. Beoordeling gaat dus over communicatie vanuit snoepdiscounter. Die is naar behoren en de artikelen zijn zoals beschreven en besteld. Over discounter tevreden. Zou er nogmaals bestellen .

Snelle levering, producten zoals verwacht lange houdbaarheid goed verpakt

kan u mijn mail beantwoorden aub

Mijn bestelling is aangekomen ORD18699 maar 1 van de producten is zwaar beschadigd aangekomen , MAOAM Kracher Cola -Silo 265 stuks De volledige silo is in stukken gebroken en opengescheurd en de snoep lag verspreid in de kartonnen verpakking, deze silo is dus voor de vuilbak. Kan u mij een nieuwe silo MAOAM Kracher Cola -Silo 265 stuks opsturen aub ? Ik heb een mail gestuurd met foto's . Als dit probleem snel word opgelost dan zal ik een goede review plaatsen , groeten

Tevreden

Netjes volgens afspraak

Deze bestelling wat ik hier deed was een uitproberen van de producten plus snelheid wbt levering.ik was aangenaam verrast. Zal dus veel vaker bij jullie bestellen

snelle levering, top!!

perfect en snel geleverd!

overzichtelijke site ,duidelijk en makkelijk terug te vinden artikelen

Vies

De jodevet (borsthoning) is niet zoals vroeger het is echt gewoon vies.

Lekker en lekker snel

Lekker snoep en lekker snel geleverd voor een goede prijs. Geen flauwe kul gewoon goed. Zal hier zeker vaker bestellen. Alleen jammer dat de appels en peren suikervrij niet te bestellen zijn.

alles top

snelle levering, duidelijke communicatie over zending etc, super

Geweldige snelle levering

Turkische peber besteld eergisteren besteld gisteren bezorgd echt super te vreden,Hrb hier voor het eerst besteld.

Kan niet betrr

Snel en efficient.

Goede afhandeling na verkeerd geleverd product

Leuke bestelling gedaan ivm Corona. Helaas waren de glutenvrije repen van Nestlé er niet. Jullie hadden een andere variant geleverd. Maar na berichtjes via mail, sms, en jullie pagina. Reactie gehad en kon het retour. Verder een snelle terugbetaling. Dus uiteindelijk tevreden met de artikelen. Ik zou alleen als je ongerust bent over hoe het met bestelling gaat adviseren om via meerdere kanten berichten te sturen. Dan komt het helemaal goed.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht