Reactie van het bedrijf
Geachte klant, wij kennen u in ons systeem als Jamilla Krijt. Laten wij even duidelijk zijn wat hier echt is gebeurd; u bestelt op donderdag 6 januari 1 kilo zure blauw tutters van het merk Astra Faam. Deze is dezelfde dag aan u verzonden EN de volgend dag op vrijdag 7 januari om 14.53 uur reeds bij u geleverd. U stuurt dezelfde vrijdag rond 17.00 uur een email die wij niet meer gezien hebben aangezien het sluitingstijd is na een lange week hard werken. Dan stuurt u deze belachelijke recensie de wereld in op zondag 9 januari en tegen de tijd dat wij maandag weer op kantoor zijn, moeten we hier lezen dat u geen reactie heeft gekregen op uw klacht? Nee mevrouw we zijn snel en accuraat maar in het weekend is het bedrijf niet geopend en bent u de eerste op maandag. Zolang heeft u blijkbaar niet willen wachten en dat is teleurstellend want alles kan gefixt worden in goed overleg zoals we dat met alles doen, altijd. Uw overreactie laat echt geen ruimte voor enig betoog van onze kant, anders dan dat wij het zeer overtrokken vinden om woorden als 'slecht' te gebruiken terwijl dat helemaal niets over Snoepdiscounter zegt. Het is zelfs beledigend. Dat de producent uw gekozen snoepje, donkerder blauw uit de machine heeft laten rollen dan dat u wenst, daar kunnen wij ook niets aan doen. Wij produceren dit niet. Ook verkopen wij geen ander product dan dat we omschrijven en de foto's die we gebruiken in onze webshop zijn direct aangeleverd door de distributeurs van het artikel. Dus wij hebben helemaal niets verkeerd gedaan in deze en het bestraffen met een cijfer 1 is ronduit oneerlijk en zeker niet de bedoeling van deze Kiyoh waarderingssite. U schaadt ons door een verkeerde voorstelling van zaken te geven die in het geheel niet onze werkwijze of gedragscode en werkethiek weerspiegelt welke wij er hier bij Snoepdiscounter op na houden. Wij zullen Kiyoh verzoeken om de 'waardering' op de juiste waarde in te schatten zodat toekomstige klanten gebaat zijn bij beter commentaar dat hetgeen dat u hier laat zien.