Goed en snel geleverd.

Snelle levering;concurrerende prijs

Snoepdiscounter was het enige bedrijf dat het door mij gewilde product op voorraad had.

Duidelijke site en snelle levering. Op zoek naar zoetigheid dan is deze site een aanrader!

Bij de bestelling heb ik gevraagd of het de volgende dag al verzonden kon worden, zodat we het op tijd binnen kregen om de volgende dag op school te trakteren. Ik kreeg een mail terug dat ze dat gingen doen en werd netjes op de hoogte gehouden van de verzending. En wij hadden een blije jarige!

Totaal klant onvriendelijk.

Bij problemen met jouw bestelling, mag je dit niet melden. Wanneer je dit wel doet met de nodige foto's, wordt je uitgescholden door dhr petit. Schandalig gewoon.

Geweldige webshop voor snoep

Goede en duidelijke website om iets te bestellen. Producten waren snel in huis en prima verpakt. Het snoep is ook van goede kwaliteit en voor een mooie prijs.

Supersnel!

Na bestelling geplaatst te hebben, heb ik de producten snel ontvangen en waren goed ingepakt. Precies zoals verwacht.

Gewoon goed

Als je je afspraken nakomt en het product voldoet aan de verwachtingen dan kan ik niet anders dan 5 sterren geven.

Lekker snoep, snel in huis.

Bestelling ontvangen!!!

Bestelling in Zeer Goede Orde ontvangen. Waarvoor mijn dank uiteraard! Klein minpuntje: Hoewel zeer goed verpakt was helaas één van de drie Tony's Chocolonely Kerstmix zakjes, welke ik cadeau ga doen, op diverse plaatsen gescheurd.

Super, snelle levering en keurige bezorging

Netjes, en snelle levering

Op tijd geleverd. Snel. Goede prijs.

Op tijd geleverd. Snel. Goede prijs.

Vandaag besteld in Nederland tweedagen later geleverd in België - verpakking was stevig en goed

Ervaring is positief, maar.....

Zou fijn als er aantallen op voorraad bij de producten vermeld zoustaan.

Goede snelle service

Goede info Via internet en ook goede snelle levering

Goed en lekker.

Geen klagen, kreeg wat ik besteld had.

Wel goed

DaT is wel goed

Vlotte afhandeling en verzending

Het was goed

Leuke site veel keuze gemakkelijk te vinden

Perfecte en snelle service !

Snoepjes goed verpakt en heel snel geleverd

Ruim aanbod en snelle levering.

De bestelling is in perfecte staat en op de beloofde datum toegekomen! Je kan er snoepgoed kopen dat je niet gemakkelijk in een winkel vindt. Zoals bijvoorbeeld de push pops die ik bestelde voor mijn kinderen. Pure nostalgie, maar helaas nergens verkrijgbaar. Behalve bij jullie! Ik zal zeker nog iets bestellen op deze website!

Super!!+!

Top Volgende bestelling al weer gereeed in wagentje Super ondanks december drukte 2 dagen alle binnen Met leuk presentje!):

Ja

Snel en super goede service

Kromhout 167

3311RG Dordrecht