Snel en netjes geleverd

Goed assortiment

Beetje prijzig voor de wederverkoop maar het assortiment maakt veel goed.

Het ging super snel

Het ging super snel geleverd

Alles verliep snel en efficiënt, maar ik kreeg niet wat ik verwachtte

Het snoepgoed van Meenk dat ik bestelde werd in bulk geleverd ipv in de portie verpakkingen die ik verwacht had.

Pakket van DPD nog niet ontvangen

Verander alsjeblieft je pakketservice, pakket had zaterdag bezorgd moeten zijn, nog geen antwoord van DPD, lijk mij heel normaal van ze. Gebruik liever DHL of PostNL.

snelle en juiste levering

snelle en juiste levering

Als je met een leuk meisje afspreekt en ze maakt het geintje dat je haar ten huwelijk kan vragen met een snoepring (zo'n lolly diamant) maar je kunt ze nergens in het centrum vinden, dan is dit de place to be. Deze lieve mensen sturen je met alle liefde een enkel snoepje door de brievenbus. Verzendkosten waren wel om van te huilen

Snelle levering, alles netjes voor mekaar en goede infovoorziening over de verzending.

Volgepropt

Het snoep zat in de doos gepropt zodat de snoep al niet meer verkoopvaardigheden over komt als je snoeppapier al verkreukt is. Netter inpakken.

Correct en tijdig.

Vlotte levering, netjes en volgens verwachting.

Overzichtelijk website, veel keuzen. Snelle levering alleen helaas was er een snoep doos kapot gegaan met verzenden. Verkoper heeft wel alles geprobeerd om het zo goed mogelijk te verpakken met zelfs sticker met breekbaar erop. Helaas hebben de bezorgers daar geen rekening mee gehouden.

Correct, snelle levering

Correct en snelle levering, goed verpakt.

Redelijk

Had ook gevraagd wanneer een bepaald item op voorraad kwam maar daar totaal geen reactie op gekregen. Na deze review te hebben geschreven nog steeds geen reactie maar wel een verzoek om de reviw aan te passen.

Snel en goede levering

Eerste ervaring met snoepdiscounter! Snel en goed!

Hele prettige benadering

Voor het eerst iets besteld maar aangenaam verrast door de persoonlijke benadering, het meedenken met de bestelling en de supersnelle afhandeling en levering Top!

Niet aangekomen

Dure verzendkosten zonder dat het aankomt

Snelle en fijne levering. Goede communicatie, bedankt en tot een volgende keer!

Helemaal top!

Prima en redelijk goedkoop

Alkes vlot verlopen en snel

Top, snelle levering, ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik het kon verwachten!

Mwa

Bezorging was geroutineerd een fout dus te laat

Netjes verpakt, snelle levering...

Alle verschillende snoepen waren netjes verpakt en in een stevige doos verstuurd. Veel keus, en nostalgie, plus de snoep valt in de smaak en daar ging het uiteindelijk om:-)

Snel en accuraat

Duidelijke bestellijst en vlotte levering

Snelle en nette levering

Kromhout 167