Prima webshop…leuke aanbiedingen en goede service…alléén moeten ze die DPD bezorging opzeggen en via andere aanbieders bezorgen…DPD is echt helemaal ruk!!!

Super snelle en correcte levering!

Prima en snel

Snel geleverd hoed op de hoogte gehouden van verzending en levering ruim assortiment

snelle en correcte afhandeling

Product werd snel geleverd en voldoet aan verwachting

Lekkerr

...oohhh

Goede klantenservice!

Goed en mooi verpakt

Ik vind alleen jammer dat bij een groten bestelling zo veel bezorgkosten moet betalen.

Goed en snel geregeld.

Netjes verpakt en mooi op tijd afgeleverd.

Goed verpakt en snel verzonden.

Snel geleverd duidelijke communicatie

Aantal dingen besteld, binnen drie dagen geleverd. Alleen beide verpakking van de “bus” Nappo kapot, snoepgoed allemaal top.

prima gegaan

Besteld en netjes op tijd geleverd.

De helft is zacht beetje oud

Er zitten goeie tussen maar ook hele ouwe.

gewoon top

het bestellen ging snel en nog sneller was de bezorging. echt top in een woord.

Zeer goede kwaliteit producten

Goede kwaliteit product en op de afgesproken tijd geleverd.

TOPPY

NETJES VERZORG HEEL VEEL LEKKERS VERKRIJGBAAR VOOR EEN GOEDE BETALBARE PRIJS. IDEAAL OM VOORRAAD AAN TE VULLEN, OOK ONZE KINDEREN HEBBEN ER PLEZIER VAN. SPEK IJSJE ECHT EEN SUCSES MIJN OUDSTE EN JONGSTE ZIJN ER DOL OP. WIJ OOK TROUWENS.

Over het algemeen goed

Snoepdiscounter zelf zeer goede ervaring!! Bestelling was compleet en in prima staat! Levering was teleurstellend.. pakketje stond gewoon aan de voordeur aan een drukke steenweg… iedereen kon het zo meepakken… maar wel een mail met afgeleverd, terwijl ik aan het werk was. Ja idd gewoon aan de deur gezet! Niet fijn!!

Volgens de verwachting

Tevreden klant

Heerlijke ouderwetse snoep snel netjes thuisgestuurd

Snel en degelijk ingepakt

Lekkere produkten die je niet in de winkel kan krijgen.

Prima website, snelle levering

Uitgebreide keuze en snelle levering

We hadden met spoed een paar dozen snoep hamburgertjes nodig. Deze werden direct door Snoepdiscounter verzonden. Helemaal top!

Goed en snel geleverd

Ze werken mee om een persoonlijke boodschap mee te geven met de bestelling. Top!

Vlotte bestelling

2dagen na het plaatsen van m’n bestelling had ik al mijn pakketje

Onze eerste keer bestellen hier, overal in het land is gewoon een voorraad gebrek dus je gaat wat proberen om toch iets te kunnen bieden. Hier hebben ze dat probleem net zo natuurlijk maar toch nog aardig wat leuks voor onze speeltuin kunnen vinden en na overleg met hun m.b.t. voorraad uiteindelijk e.e.a. besteld. Goed afgewikkeld en geleverd zoals afgesproken. Voorlopig indien nodig een van onze leveranciers maar gaan zodra voorraad problemen zijn opgelost denk ik toch weer terug naar onze vaste leverancier, die is toch ietsje goedkoper en voor ons makkelijker omdat wij dan meer bij een leverancier meenemen.

Snelle levering en goede verpakking en het snoep is van goede kwaliteit

Kromhout 167

3311RG Dordrecht