Het was misschien ietsjes langer wachten maar het was het waard!

Goede prijs en kwaliteit verhouding en snelle levering!

Goede snelle levering

Snel geleverd!

Goed, snel en op tijd

Bestelling geleverd op afspraak.......fijn!!!

Snelle levering, prima producten

Voor het eerst besteld bij Snoepdiscounter.nl Goede communicatie en snelle levering. De bestelde drop is precies als verwacht.

geweldig

Goedebezorging, heerlijke schuimpjes! was er al zo lang naar opzoek.

Na de bestelling snelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering

Snelle levering, goede prijs.

Bestelling geplaatst, je wordt op de hoogte gehouden wqar je bestelling is. Goede prijs. Top bedrijf ik beveel dit bedrijf aan.

De bestelling was top

Alleen de afgesproken klopt te niet. Waren later als op de tijd die aan geven was.

Zeer snelle levering

Snelle levering. En goede kwaliteit snoep.

As ordered

The 1kg allsorts which were discounted taste just as good as others... limited to 2 types. Cool Caps as ordered. Fast service.

Er was een product per abuis in de webshop terug gekomen. Ik kreeg daar netjes een mail over. Ik mocht mijn voorkeur aangeven. Heb ervoor gekozen het product wat niet leverbaar was te crediteren en de overige wel te verzenden. Dit was geen enkel probleem. Top service, dankjewel!

snel en keurig verzorgd

zie hierboven

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijke en snelle service

Super!!!

Super snelle levering en heerlijke snoep. Echt herinneringen aan vroeger dat ik kind was.

Snel en netjes geleverd.

Fijn dat ik hier snoep kan kopen die moeilijk te verkrijgen is. Goed verpakt en netjes geleverd.

Snel en lekker

Ik ben prima tevreden over de geleverde producten, en de communicatie is uitstekend. Problemen met niet voorradige producten worden snel en tot tevredenheid kortgesloten.

Voor 47 euro veel te wijzig dropjes stinkend duur heb volgens mij nog niet de helft gekregen

Te weinig snoep voor veel te veel geld heb het gevoel dat ik opgelicht ben

Lekkere kwaliteit en snelle levering.

Lekker, goed en snel geleverd.

Super snel en lekker

Volop keuze en de producten zijn netjes zorgvuldig verpakt en het was een snelle levering.

Top kwaliteit snoep en snel geleverd

Correcte en snelle service

Snelle en correcte levering. Website is voor mij duidelijk en gemakkelijk op te bestellen.

Correct en keurig netjes op tijd geleverd

Zeer slechte service, nooit iets ontvangen, en er wordt totaal geen oplossing gevonden!

Nooit mijn bestelling, ontvangen. En er wordt ook geen oplossing voor je gevonden. Dus uiteindelijk betaald voor niks! Hele slechte en onvriendelijke services! Nooit meer voor mij

Kromhout 167

3311RG Dordrecht