Duur en helft is uitverkocht

Te duur voor wat je krijgt!

Geen producten mogen ontvangen

Via mailwisseling jullie op de hoogte gesteld van het feit dat het pakket door de vervoerder ondanks hun toezeggingen niet is bezorgd. Hoe word.ik nu schadeloos gesteld

geweldig!

Snelle levering en alles was netjes verpakt. Tot snel!

Totaal niet als verwacht

Ik zocht al een tijdje een bepaald soort snoep wat overal erg duur was, tot ik Snoepdiscounter vond! Het verbaasde mij hoe particulier vriendelijk het bedrijf is! Ik kocht misschien wat veel chocola voor een persoon maar dit had iedereen kunnen doen! De verzendkosten waren gratis en de levertijd was veel sneller dan verwacht, conlusie: top bedrijf en erg gemakkelijk om bij te bestellen! Keep it up :) <3

bestelling vertraagd maar werd keurig na telefoontje geleverd

mijn bestelling was niet goed aangevinkt en daar door blijven liggen maar na een telefoontje werd mijn bestelling alsnog keurig geleverd ik werd ook vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen dus ik ben toch tevreden

Leuke telefoonische contact gehad. Snelle levering, levering is prima te volgen - alles top!

Snelle levering, goede prijs. Alleen hoe de wijnballen "verpakt" waren, was niet ok! De plastic bak was leeg dubbelgevouwen en de wijnballen lagen los in de doos. Had dan een grotere doos genomen om het te verzenden. Vond het namelijk een leuk idee om de wijnballen MET verpakking cadeau te geven.

Veel keus en snel verzonden

Keuze is reuze!!! Snel verzonden, alleen DPD niet goed. Zou zaterdag bezorgd worden en geen bericht, niets. Vanochtend gebeld vandaag zouden ze langskomen. Thuis gewacht en vervolgens een mail dat ik helaas niet thuis was of ik ergens in afhaallokatie wil ophalen. Blijf je dan 2x voor thuis. Snoepdiscounter top, maar bezorgdienst flut

Het snoep is goed

Snel geleverd en fijn dat ik in contact met hun kwam omdat een van me snoep niet het zelfde was dan op de foto en ze vroegen of dit als nog oké was

snel en compleet bedankt

snel en compleet bedankt

Geen correcte afrekening

Goederen naar België is uitvoer dus zonder btw! Ik al jaren zaken invoer uit Nederland dit is altijd zonder btw!

Heel netjes en snel

Ik kreeg op de vraag die ik per mail stelde heel snel antwoord. Hierna de bestelling geplaatst en die kwam ook snel binnen. Alles zat ook netjes ingepakt.

Soepel en zonder zorgen.

De ene besteld de andere dag binnen. Goed verpakt alkes ziet er verzorgd uit. Ik ben erg tevreden.

Lekker

Lekker en ook rap

Bezorging super - THT had ik langer gehoopt

Drop was tot december dit jaar goed - normaal is dat veel langer.

Vooral de persoonlijke begeleiding toen ik op de website vastliep.

Besteld en betaald en een goede bezorging

Goede Ervaring met snoepdiscounter, alles netjes geregeld.

Snel.

Snel geleverd, top! Kids konden mooi trakteren..

Snelle levering goed verpakt .

Supper!

Ik ben supper te vreden over snoepdiscounter Uitstekende service en behulpzaamheid Onwijs klant vriendelijk en de doen er alles aan om de klant te vreden te houden ik ben zeer blij met mijn besteling en de manier waarop alles verlopen is Mijn volgende besteling ga ik zekker weer hier doen

Was netjes optijd geleverd,

Netjes optijd geleverd al waren de dozen ook ietwat gehandhaafd,maar de inhoud in perfecte staat

Produkt mooi op tijd geleverd en netjes verpakt.

Uitstekend!

Duidelijke website, goede producten en snelle levering! Zeer tevreden en zal zeker hier weer bedrijven.

Doet wat hijbelooft

Keurig geregeld werd giet op de hoogte gehouden en kwam op de afgesproken tijd

Kromhout 167

3311RG Dordrecht