Snel en netjes

De bestelling was goed verpakt en heel snel binnen.

Schelpjes en dubbeldekkers besteld

Supersnelle service voor snoepgoed uit mijn kindertijd. De dubbeldippers en de daaraan vastgeniete schelp was een toptraktatie in de klas van onze jongste zoon. Coronaproof en iets wat ze niet kenden maar erg lekker vonden! In een ander deel van de schelpen hebben we een gaatje geboord en daarmee strand kettingen gemaakt voor het kinderfeestje.

Snel geleverd en netjes verpakt.

Mijn bestelling was heel snel geleverd en was netjes ingepakt. Niks op aan te merken.

Alles was top van bestellen tot bezorging! Ze geven aan te verzenden binnen 3 tot 5 werkdagen ik had het met 2 werkdagen al thuis!

Perfect bedrijf

Alles wat ik bij snoepdicounter heb besteld is razend snel geleverd. En graag gezien bij groot en klein heerlijk snoep Heel fijn bedrijf om ook als particulier te bestellen,top bedrijf.

Super snelle levering

Lekkere snoep, afbeelding klopt met werkelijkheid. Zeer schappelijke prijs, ik bestel nog!

Heel slecht

Bestelling geplaatst, wat nooit is geleverd. Snoepdiscounter zal contact opnemen met DPD de koeriersdienst. Heb er nooit iets meer van gehoord. Zelf al 3 mailtjes gestuurd om een reactie, maar bij snoepdiscounter hebben ze het te druk met drop eten, na weken nog geen enkele reactie gehad.

Strikte levering

Goed en niet duur

Makkelijk en snelle levering

Zaterdag bestels dinsdag geleverd

Snel en goed

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering, vlotte communicatie, een aanrader!

Duidelijk & snel

Duidelijke foto's en omschrijving. Snelle levering van goed verpakte producten

Naar verwachting

Snelle en goede levering

Prima bedrijf

Redelijk

Bezorging was heel raar, kreeg mail dat bepaalde dag bezorgd zou worden maar kwam 2 dagen later pas.

Top!!!!

Goede service en snelle levering

Goede omgang met klanten

Breed assortiment snelle levering

Op zoek naar Hanuta snoep die niet in NL verkrijgbaar is en ze leveren het. Wel beetje duur.

Prima in orde.

Voor het eerst iets besteld bij de snoepdiscounter. Ik was op zoek naar snoepje die ik tot nu toe alleen op de markt had gezien. Hier gevonden. Top.

Zeer slecht

Meer als een week besteld en nog niet geleverd en paar dagen geleden bericht gedaan krijg je overzicht van DPD van hun die ik al had en zoek het maar uit. En niets meer horen, discounter

Super en snelle levering

Erg prijzig

In vergelijking tot de prijs van de fabrikant zelf erg aan de hoge prijskant

open zak

De zak met trollendrop was aan de bovenkant helemaal open, en onderaan zat ook een gat, dus bij het uitpakken viel al het drop er uit.

Ruimte voor verbetering

Helaas erg lang moeten wachten op mijn bestelling. Na een telefoontje zou het wel in orde worden gemaakt maar Koningsdag was er nog tussen. Het had gesierd als het pakket maandag nog was verzonden.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht