Goed!

Goede communicatie en levering, en alles was zorgvuldig ingepakt!

Super!!

Wederom een super ervaring! Veel keus en snelle en correcte levering. Aanrader!! Voor mij: tot een volgende keer!

De producten die ze aanbieden zijn goed en een prima prijs. Minstens een jaar tht nog wat heel fijn is aangezien je vaak in een keer een bulk aankoop doet. De bestelling op zondag avond besteld en dinsdag al binnen, toppie.

Zeer goed snoep snelle bezorging ben heel erg tevreden ga zo door

Zeer snelle levering en super lekker snoep.

Dit is mijn tweede bestelling en mijn ervaring is positief. Ik heb mijn online snoep winkeltje wel gevonden. En in deze corona tijd waarin je amper tot niet in winkels kunt neuzen, is deze online shop zeer zeker de moeite waard om in rond te kijken. Alles is op categorie dus voor ieder wat wils.

1 bank vooruit

een beetje een verassing!

Goed, snelle levering

Levering voldeed aan het bestelde. Enige nadeel, doos was bijna open, en een aantal potten beschadigd waar de drop in zat. Maar ik eet toch geen verpakkingen :-)

Geweldig. Snelle levering

Goed en snel

Snelle verzending prima verpakt

Snelle verzending prima verpakt.

Super snelle levering

Ruim assortiment waarin je wel even aan het zoeken bent en vervolgens snel geleverd

Als je iets specifieks zoekt, is het de moeite waard om deze website te bezoeken

Super snel

Snelle levering en goeie product!

Super snel geleverd en goeie kwaliteit snoep. Hier kan ik wat mee!! TOP

Niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Snelle levering, groot assortiment

Erg tevreden over het assortiment en de snelle levering!

Bijna perfect

Ik heb een solo dummies besteld helemaal perfect en Vidal creepy Jelly en sea fish voor een traktatie op school. De sea fish komt goed uit de verpakking maar de creepy jelly variant niet. Je moet het er echt uit peuteren. Deze doos kan ik spijtig genoeg niet gebruiken om uit te delen door mijn zoon. De bestelling en bezorging prima in orde.

Goede kwaliteit en service

Snelle levering en goede kwaliteit zeker een aanrader

goed verpakt, snelle levering

precies wat ik heb besteld

Ben zeer tevreden over jullie

Lekker vlot gegaan

Het was lekker herhaling vatbaar

Jullie verkopen lekker en goed snoep

toppie

snelle levering en lekkersnoep

Snelle service en zeer lekker snoep

Zeer lekkere snoep!

Precies waar ik om vroeg, en met zorg geleverd.

Smullen!

Veel keuze, makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Vond alleen de druivensuiker (jodenvet) tegenvallen, zat een nasmaak aan en was dus niet zo lekker als in mijn herinnering van vroeger)

Kromhout 167

3311RG Dordrecht