De bestelling was zeer snel door jullie afgehandeld . Helaas gaat het met dpd helemaal mis . Zaterdag is niks geleverd , paketnummer onbekend , klantenservice al 2x contact mee gehad . De eerste keer was zaterdag en werd levering op maandag beloofd . Vandaag keek ik op track en trace en nog steeds geen duidelijke info .. Weer gebeld en word gezegd misschien vandaag , misschien morgen . Daar gaat al jaren met grote regelmaat iets structureel mis . Beste wat jullie kunnen doen is zoals op jullie site staat met DHL zaken doen . Mgv Renee

Iets wat laat

Snelle levering en precies zoals ik het had verwacht!

Leuke nieuwe en nostalgische snoepjes, erg leuk om er weer doorheen te scrollen.

Snelle service!!

Er was één product van mijn bestelling niet voorradig. Door even een WhatsApp te plaatsen werd dit snel opgelost en kon alles op tijd geleverd worden. Dat noem ik nu echt meedenken met een klant.

Top ervaring

Was mijn eerste keer online snoep bestellen en gelijk een top ervaring

Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang en de levering was geheel volgens afspraak. Binnen drie werkdagen alles ontvangen, klasse.

super

Prima ervaring ,ga ik meer bij bestellen

Heel lekker en snel geleverd, netjes verpakt

Mijn favoriete blauwe snoep was op in de winkel. Hier gevonden en meteen besteld. Snelle service!

Netjes verpakt en heerlijke snoep

Snel en naar wens geleverd

Top bedrijf

Snelle levering en fijne service

Vlotte levering

Vlotte levering

Goed geholpen. Snelle levering

Vvv

Ggg

Bestelling in goede orde ontvangen.

Prima gerelateerd

Snel en goed

Veel te duur

Ik kan bij elke snoepwinkel in de omgeving dezelfde hoeveelheid snoep goedkoper krijgen dan hier.

Super snel super lekker super goedkoop

Snel geleverd vragen direct beantwoord

snelle levering, goed verzorgd

hele snelle levering, goed verzorgd en een grote sortering.

Ruime keuze. Snelle levering en verzending

1 kilozak drop (honingnoppen) besteld en doos Vampieren (van Haribo) Deze vampieren zijn niet meer te koop in de winkel dus was enorm blij dat SnoepDiscounter ze nog had... Erg tevreden.

Gewoonweg top

Correct geen enkel opmerking