makkelijk bestel proces, snelle levering-volgende dag Deze web winkel vond ik iets duurder dan andere maar de snelle levering compenseerde hiervoor

Fijne afhandeling van bestelling

Product niet op voorraad, mail gekregen met alternatief product of wachten. Snelle verzending! Netjes geregeld zo

Snel gekeverd jeurig verpakt

Super snelle levering top

Super snelle verzending en ook nog eens betaalbaar

Helaas was verpakking ingescheurd .

Heerlijke snoepjes - perfecte service

DPD leverde ons pakketje niet op tijd , maar verzond wel bevestigingen dat het was afgeleverd. Vervelend! Een belletje naar snoepdiscounter maakt veel goed. Die ondernamen direct actie. Met een glimlach. Aanrader deze club!

Heerlijk

Snel en goed!

Bestellingen was snel en goed te verwerken en ook snel bezorgd. Informatie was duidelijk en snoep was ook lekker. Was de website iets gebruiksvriendelijker geweest (voornamelijk in sorteren en zoeken) dan waren het 5 sterren

Snelle levering, goede producten!

Zeer tevreden!

Goeden kwaliteit en goedkoop!

Mijn moeder is er heel blij mee, ze vindt ze heerlijk.

Snelle sevice,

Snel en makelijk kunnen bestellen. En met zorg verpakt en verstuurd

Vlotte levering, netjes verpakt.

Artikel ziet er netjes verpakt uit en is goed van kwaliteit. Ik ben een tevreden klant.

Snelle service en lekker snoep

Ik heb hier veel oud Hollands snoep gekocht. Deze waren allemaal lekker en van goede kwaliteit. Het was ook niet te duur. Tegenwoordig kan je zulk snoep niet meer standaard in elke winkel kopen.

Snelle goede service

Zoals ik al zei

Niet goed

Nog steeds geen pakket ontvangen En geen bericht wanneer aan komt

Prima levering

Ze leveren vlot wat gevraagd wordt.

Duurt lang voor dat het binnen is

Ik heb het nog steeds niet binnen,kan niks van zeggen

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling bij Snoepdiscounter van 13-2 nog niet ontvangen (17-2). De koerier is ook nog niet onderweg.

Te laat bezorgd

Ik heb bij snoepdiscounter op 5 februari een bestelling geplaatst en deze pas 12 februari ontvangen, terwijl ik de bestelling uiterlijk 11 februari nodig had. Slechte service

Snel en lekker ;)

Snel geleverd! En goede producten ;)

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen nieuw kerkelande 1216 RR nummer 69 04 in Nederland

Keurig verpakt , ga zeker nog eens iets bestellen !

Kromhout 167

3311RG Dordrecht