Super!!!!!

Zeer goede ervaring en snelle service energ goed verpakt

snelle communicatie en goede service

goede website en service.

Supper snelle bezorging ,heel tevreden over het product .

Fijne goede service

Bestellen ging handig en ook snel en correct geleverd.

Super goed aanbod voor scherpe prijs

Ik was op zoek naar schuim blokken want die zijn in winkels niet meer verkrijgbaar. Hier gelijk een mega doos gekocht voor een goede prijs. Ook snelle levering!

Een ontdekking

Heerlijk om in zo’n online snoepwinkeltje in je eigen zetel lekkere snoepjes te eten.

Levering

Snelle levering en goed verpakt. Erg blij met de aankoop.

super

snelle levering en lekker snoepgoed

De levering was goed en snel, maar misschien kan er iets minder in plastic worden verpakt.

Redelijk goedkoop, snel, lekkurrrrr

Goede kwaliteit dropharingen gekocht, dubbel zout is in de winkels bijna niet meer te vinden, hier wel...SUPER

Snel en netjes geleverd. Ben tevreden.

Top..

Heel snel en goed verpakt geleverd.

Heerlijk vers drop

Goede verse kwaliteit drop waar je vrolijk van wordt, netjes verpakt en ruim aan het gewicht. Hier ga ik vaker bestellen als drop liefhebber. Ga zo door.

Heerlijke zoetigheid

Een snelle en goede afhandeling zeker om terug te komen.

Goed. En gemakkelijk

Een goede site met een redelijk goed aanbod. Overzichtelijk. Prijs mocht scherper. Maar een vlotte afhandeling en snellelevering

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik ben goed en zeer vriendelijk. Geholpen

Super service

Snel geleverd (was wat laat voor Halloween en had 1000 stuks nodig) en nog een extraatje erbij!

Super bedrijf

Bestelling werd keurig op tijd geleverd.

Geweldige service en fantastische kwaliteit

Pakket is keurig verpakt en er is nagedacht over verpakkingen die wellicht door vervoer schade kunnen oplopen. Daar waar de pakketdienst het laat afweten is deze ondernemer direct in de actie stand geschoten om direct in contact te treden en de snoep (in ons geval bedoeld voor Halloween voor 2 adressen) met eigen vervoer tijdig bij ons te krijgen.. En als extra attentie nog een geweldige zak spekjes die we ook konden uitdelen aan de 1.400 buurtkinderen met Halloween. Waar vindt je ze nog, betrokken toppers!

Snel besteld goed bezorgd

Als een webwinkel de bestelling snel verwerkt en goed ingepakt verstuurd, verdienen ze 5 sterren.

Goed en keurig verzorgd en verpakt

Lekker smaakvol

perfecte levering

Goede communicatie, goede prijs en perfecte afhandeling van mijn bestelling

Snelle levering en goed verpakt

Snoep is snel en goed verzorgd. De levering door DPD is ook goed en precies op de afgesproken tijd. Verpakking goed en redelijk regenbestendig wat voor het product belangrijk is.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht