Goede kwaliteit en snel geleverd.

Teleurgesteld

Ik heb 3 verschillende snoepsoorten gekocht. 2 waren in pot, 1was in een plastiek zak. 1pot heb ik kapot toegestuurd gekregen, is dit gebeurd tijdens transport oke dat kan alle respect. Ik heb een mailtje met de foto gestuurd, heb een lange mail terug gekregen over dat dit door transport is, als er meerdere klachten vanuit mijn postcode zijn dat ze klacht indienen bij het transport bedrijf, hoe dat zij hun snoep beschermen. Maar een kleine compensatie? Die kon er helaas niet af. Ik ben teleurgesteld… Nog een positieve noot hier aan, de jongens vinden de snoepjes lekker, over de kwaliteit is geen klagen.

Snel besteld, nog sneller geleverd.

Perfect geregeld.. Dankjewel.

Goede ervaring

Snelle en correcte afhandeling.

Supersnel

Zeer snelle levering netjes verpakt goede mail correspondentie met track & trace.

De levering was de volgende dag al bij mij

Dit is de 3rde keer dat ik een bestelling plaats via snoepdiscounter. Zeer snelle levering en goede prijzen!!

Prima koopervaring

Prima koop ervaring

Geen slechte ervaring

Het bestellen ging eenvoudig en de volgende dag ontvangen. Ben hier heel te vreden over. Als je koopt bij een discounter dan verwacht je goedkoper te inkoop t.o.v. het inkopen bij een supermarkt. Dat is helaas niet altijd zo. Daar zal ik een volgende rekening meehouden.

Geweldig.

Zeer snelle levering, veel assortiment oud Hollandse drop. Bedankt

Zat zelfs een verrassing bij super leuk voor de kids die al dat snoep zien en niet kunnen wachten.

Alles is goed verlopen. Maar 2 producten vervallen binnen 2 weken.

Super service!

Het snoepgoed wat ik besteld had was snel binnen, het contact met snoepdiscounter was heel erg goed! Als je snoep wilt bestellen zou ik het zeker via deze site doen!

Snelle leverantie

Gewoon goed geregeld

Gewelidig!

Ik heb dit x met aantal mensen samen grootverpakkingen gekocht vooral handig met aankomende 11 november en voor uit te delen op school.

Snelle levering, netjes verpakt

Goef

Zeer snel, alles goed verpakt, netjes niet duur

Prima levering.

Product correct afgeleverd.

Geweldig!

Na telefonisch contact was de bestelling er de zelfde dag al uit. Snel schakelen en fijn contact! Gaan we zeker weer bestellen. Namens SVS bedankt!

Snel en volledig

Bestelling is snel en volledig aangeleverd

Prima en accuraat.

Alles goed verpakt en snel geleverd!

Alles goed verpakt en snel geleverd!

Snel geleverd en goed verpakt

A very interested seller

The products are very high quality. He was very interested and helped very quickly in solving minor problems caused by the cargo company. I recommend %100

prima service

snelle levering. Alleen jammer dat meeste suikervrije drop niet te bestellen is. Na contact met klantenservice worden voorraden binnenkort aangevuld! Goed nieuws dus!

Kromhout 167

3311RG Dordrecht