is goed

is goed

Bereikbaarheid via telefoon kan beter. Heb 3 keer gebeld voor dat ik iemand aan de lijn kreeg

Snel, een prima service!!

Goede en snelle service die voordelig uitpakt. Weten waar ze over praten.

vlotte afhandeling

vlot met scherpe prijzen

Telefoon werd ook na 17.00 uur nog opgenomen en advies gegeven. Verzendkosten van 20 euro voor een paar oormerken nogal fors

ik kon de bestelling niet afwerken.

ik heb een bestelling in de winkelwagen geplaatst maar kwam niet verder . heb toen gebeld en de bestelling telefonisch gedaan

wordt snel en correct geholpen

Diesel onverwacht op. Binnen een uur tank weer vol.

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar gunstige prijzen

overzichtelijk en handig

Makkelijk te bestellen en indien nodig heb je meteen deskundig iemand aan de lijn

Is goed

Is goed maar niet altijd de scherpste prijs

Super goede ervaringen met Richard

We hebben altijd supersnel zaagsel mijn man belt altijd als het bijna op is te laat dus. Maar het komt altijd op tijd

Groot assortiment. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Snelle levering. Topprijzen!

snelle service

Bestelling snel en correct verwerkt

Makkelijk

Ik hoef mij geen zorgen te maken op dat ik de beste prijs heb dat doen jullie voor mij. Voor onderhandelen moet je geduld hebben en tijd en dat heb ik niet.

Ik heb mij opgegeven voor zonnepanelen reinigen

Eerst zouden ze in mei komen. Daarna zo snel mogelijk. En nu is het al bijna september. Nooit wat gehoord van de zonnepanelen reiniger. De terugkoppeling van farmers4 all zorgt ervoor dat het een 5 is geworden. En uiteindelijk komen ze in april volgend jaar als het goed is.

Gestelde product vragen via de website worden niet beantwoord

Producten voor de varkenshouderij zijn niet concurrerend geprijst. Regeneratie zout is duurder dan bij mijn leverancier. Diesel prijs wel concurrerend en goede kwaliteit. Dienstverlening, afgezien van beantwoording via website gestelde vragen is oké. De stortvloed aan mails hoeven voor mij niet. Als ik iets nodig heb in mijn bedrijf bestel ik het wel. Los van de reclame mails.

Ik ken het product en ben daar dik tevreden over. De service van farmers4all is prima. Ik had wel graag een bericht ontvangen over de bezorging, maar wellicht heb ik dat gemist (spambox?).

Reageren snel en goede hulp bij vragen

zaterdag besteld maandag ochtend diesel in de tank top

Gemakkelijk om prijzen te vergelijken

?

heel goede ervaringen

mijn man belt met Richard en zaagsel is er altijd snel

Klasse

Wordt goed verzorgd en geregeld. Samen inkopen geeft voordeel

matig

Het product is misschien niks mis mee. Maar na de bestelling ging alles mis, werd zelfs op een verkeerde plek bezorgd. adressen door elkaar gehaald.

woudbloemweg 8

7701 PG Dedemsvaart

Over Farmers4all B.V.

Farmers4all is het bemiddelingscollectief voor u als agrarisch ondernemer, om u het voordeel in tijd en geld te bieden dat u verdient. Het is een webshop waar u bijna alles vindt van wat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering, waar en wanneer u wilt, u bepaalt het zelf. Alleen als u lid bent ziet u de productprijzen. Ons aanbod varieert van oormerken tot diesel, en van ledverlichting tot energie. Met meer dan 3000 leden staan we samen sterk. Farmers4all is in 2004 opgericht door Richard Kimmann, voormalig melkveehouder. Hij heeft van zijn levensmissie zijn werk gemaakt: zo veel mogelijk voordeel halen voor agrarisch ondernemers. Samen met zijn deskundige team spreekt hij met leveranciers scherpe tarieven af, zodat u geen tijd kwijt bent met prijsvergelijk en een eerlijke prijs betaalt. Bovendien wordt de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten gehouden. Kortom: Farmers4all zet uw voordeel op nummer 1. Top 5 voordeel voor agrarisch ondernemers Kostprijsverlaging Tijdsbesparing Kwaliteitsbewaking Deskundig team staat voor u klaar Wekelijkse online nieuwsbrief met voordeel Geniet van al dit voordeel voor slechts € 87,50 excl. btw per jaar. Omgerekend nog geen € 0.24 per dag. Dit lidmaatschapsgeld heeft u bij aanschaf van onze producten snel terug verdiend! Liever eerst een proefabonnement? Uiteraard is dat ook mogelijk. Bovendien kunt u gebruikmaken van een gratis voordeelberekening voor uw agrarische onderneming. Na 3 maanden stopt het proefabonnement automatisch. Belt u gerust met ons team 0523- 681357