Allereerst vind ik de website erg duidelijk. En het is fijn om van te voren te weten waar je aan toe bent en wat de verschillende mogelijkheden kosten. Het is ook prettig om een gratis proefexemplaar te krijgen, zodat je kunt controleren of alles goed is. Het resultaat zag er dan ook piekfijn uit! Het boekje heeft een goede kwaliteit en er staan veel foto's in die goed tot hun recht komen. Ik heb slechts een opmerking. Na goedkeuring van het proefexemplaar kreeg ik geen bevestigingsmail, ook niet wanneer de bestelling geleverd zou worden. Dus dan begin je te twijfelen of alles wel goed gaat en of jullie wel het akkoord voor het drukken van de hele bestelling hebben gekregen. Het zou fijn zijn om hier ook nog even een kort berichtje over te krijgen.
Heel handig hoe ik alles zelf kan regelen. Sommige dingen zijn zo handig dat ze niet perse logisch lijken, maar mijn vragen werden snel en goed beantwoord.
Ondanks een gelimiteerde tijdspanne zet Bookadew alles op alles snel een goed resultaat te leveren. Eveneens communicatie is heel erg in orde! Absoluut aan te raden.
Ik ben tevreden over het eindproduct.
I have printed many books professionally back in my country, nothing ever reach this quality. The color printed is exactly the same as you've seen in the calibrated monitor. The detail is amazing (although the first batch was failed, but we fixed it). I think they should raise their price...
Wij hebben met een groep studenten onze thesis laten printen bij bookadew. Zoals iedereen weet zijn wij niet de gemakkelijkste klanten omdat we tot op de laatste seconde van een deadline werken waardoor er weinig tijd over blijft om te printen. Ondanks de vele last minute wijzigingen, zijn wij altijd op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen. Dit was zeker niet evident aangezien de meerderheid van ons geen Nederlands spreekt. Het feit dat de upload site enkel in het Nederlands beschikbaar is maakte het dan ook niet altijd gemakkelijk en zorgde voor veel e-mails over en weer. Desondanks hebben wij altijd uitmuntende en snelle begeleiding gehad bij het voorbereiden van de files. Het team van bookadew stond ook altijd klaar met suggesties en ideeën om het beste resultaat voor onze boeken te realiseren. Ondanks de korte deadlines die we hadden waren onze boeken altijd op tijd klaar. De kwaliteit van de boeken en de afwerking was ook uitstekend. Last but not least, gezien wij studenten zijn, speelt de prijs ook altijd een rol en deze viel hier verrassend goed mee.
No Comment
Ik heb bij Bookadew een super service gehad en op maat van mijn project. Men heeft steeds gezocht naar oplossingen om mijn drukwerk zo optimaal mogelijk te maken.
Kreeg 4 mails na onze bestelling en daar heb ik mij aan sommige tekst geërgerd. Zie : We vinden het écht super dat je voor Bookadew hebt gekozen. Je kunt nu je bestanden gaan voorbereiden en aanleveren. Jouw bestanden zijn helemaal goedgekeurd! Je kunt nu lekker achteroverleunen terwijl onze vakmensen aan de slag gaan. We gaan eerst het binnenwerk-papier een héél stuk mooier maken alvorens we met naald en garen aan de slag gaan. Het geleverde boek is fantastisch. Daarom beveel ik jullie toch aan.
We lieten onze masterthesissen hier drukken en waren erg tevreden van de resultaten. De communicatie met Bookadew verliep overigens erg vlot (toen er enkele kleine fouten in onze bestanden stonden lieten ze het ons snel weten en we hebben verschillende malen telefonisch contact gehad om een goede uitvoering te garanderen waarbij ze altijd precies wisten waarover het ging). Duidelijk een geëngageerd bedrijf dat met veel zorg een mooie stapel boekjes aflevert.
Geweldig op weg geholpen door Anne bij het realiseren van mijn droom; een eigen boek! Geen vraag was teveel. Nu al zin om aan deel 2 te beginnen!
De digitale communicatie werkt zeer goed. Het drukwerk is correct van kwaliteit en prijs. Wat wel voor wat verwarring zorgt is de pagina waar je je bestanden moet uploaden: je verwacht dat je nog ergens op 'indienen' ofzo moet klikken, maar enkel je bestand erin slepen is voldoende. Ik heb daardoor mijn bestanden 3x geüpload. Dit kan misschien duidelijker.
Erg tevreden. Duidelijke uitleg wat betreft de aanleverspecificaties en een snelle levering. Er werd nog telefonisch contact met mij opgenomen om een foutje in het bestand te melden. Erg vriendelijke mensen en zeer tevreden met het resultaat van mijn boeken.
Fijne ervaring, veel expertise, mooie keuzes in papier en afwerking. Transparant proces voor de klant en met veel liefde voor boeken.
Pluspunten
Snelle levering en mooi resultaat voor een goede prijs als je kiest voor een kleine oplage
Pluspunten
E-mail contact was snel en vriendelijk. Genaaid is een pluspunt. Hardcover boek was goed.
VerbeterpuntenHet boekbind garen was te goed zichtbaar. Het soft cover boek was best wel stijf. Valt niet soepel open. Hardcover boek lijkt het ontwerp niet helemaal recht op de cover geplaatst.
Bedankt voor je review! We nemen contact met je op om deze punten te bespreken.
Pluspunten
10/ 5 sterren
VerbeterpuntenNiks, boek ziet er prachtig uit! En service was heel goed. Met dank aan Ben!
Mooi om te horen! Dankjewel!
Pluspunten
Perfect product, snel geleverd. Vriendelijke ondersteuning.
VerbeterpuntenGeen
Mooi om te horen! Bedankt!
Pluspunten
Voor de leerlingen van groep 8 van Kindcentrum LEEF te Kessel, heb ik samen met enkele ouders en leerkrachten een fotoboek ontworpen. Bookadew bleek de perfecte partij te zijn, voor het laten vervaardigen van het boek. Op advies van Bookadew heb ik voor een matte afwerking gekozen met papier ‘Heaven’ als binnenwerk. Omdat er geen witter papier te krijgen is, komen de foto's nog meer tot hun recht en knallen ze van het papier af! Voor vragen of hulp kon ik steeds per mail of zelfs Whatsapp terecht, er kwam dan een snelle reactie, heel fijn! Uploaden van het bestand ging snel en makkelijk via hun eigen upload mogelijkheid. De kinderen waren erg blij met het boek, er kwam veel complimenten van ouders en leerkrachten. Bookadew is dus zeker een tip voor andere scholen, die zo'n boek gaan maken. Een super herinnering voor later!
Super om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen!
Pluspunten
Snelle reactie, ze zijn bereid om voor oplossingen te zorgen als er iets fout gaat
Bedankt voor je positieve review! We doen er alles aan om onze klanten blij te maken, ook als er iets misgaat! :)
Pluspunten
1. persoonlijk contact 2. Behulpzaam met 'technische info' 2. meedenken met uitgave van het boek 3. snelle levering 4. met zorg uitgegeven
Wat een mooie complimenten! Bedankt!
Pluspunten
Service en afstemming zonder meer top!
Dat horen we graag! Bedankt!
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpunteniets te weinig opties
Super bedankt voor je positieve feedback! :) Wij zijn met Bookadew pas een aantal maanden live, er zijn dus nog een hoop opties die op onze wishlist staan. In de toekomst zullen we deze zeker uitbreiden!
Ernst Casimirstraat 15
6041 CC Roermond